renovat.ro

» » izolatie exterioara - Forum

izolatie exterioara

Vrei sa adaugi o intrebare?
Cost aproximativ izolare exterioara imobil vechi

Buna ziua, Stau intr-un bloc vechi, din 1950, construit din caramida, la etajul 1 si as vrea sa aflu un cost aproximativ pentru o lucrare de izolare exterioara pe tot peretele aferent apartamentului meu. Nu stiu pot estima suprafata decat cu aproximatie - probabil undeva sub 80 mp. Multumesc.

Polistiren grafitat de 5 este compatibil cu polistiren expandat de 10?

Buna ziua, De curand, am inceput izolarea casei cu polistiren Adeplast expandat ignifugat de 10 si densitate de 120 si adezivul tot de la Adeplast conform termosistemului cu dibluri de ancorare de 140mm ,mentionez : casa este din bca tencuita. Meseriasul a pus asa zisele "mamaligi" pe placa de polistiren fara a pune chenar imprejurul placii. Am observat dupa 24 h ca placile de polistiren se desprind, se misca. La terase a hotarat sa imi puna polistiren extrudat grafitat de 2 cm fara dibluire ulterior au picat. Unul din colturile casei este iesit putin in exterior, casa nefiind la drept si ca sa faca planeitatea a hotarat sa-mi puna polistiren grafitat de 5 si sa il inlocuiasca pe cel expandat de 10 insa am o mare indoiala asupra conductivitatii termice. Aceste temeri ca termoizolatia sa nu fie corespunzatoare sunt intemeiate?

Izolare exterioara casa la tara cu pereti cu urme de igrasie - rog ajutor

Am cumparat de curand o casa la tara ai carei pereti exteriori sunt din caramida si caramida nearsa cu grosimea de 60 cm. As dori sa o izolez pe exterior cu polistiren de 10. Intrebarea mea este cum procedez pe interior, tinand cont ca peretii nu sunt perfect drepti si prezinta urme de igrasie aproximativ 0,5 m de la podea? Ce sa folosesc polistiren extrudat de 3 sau placi de rigips ?

Izolare exterioara si interioara casa din piatra la munte - cum se face?

Buna ziua. Casa parintilor mei se afla la munte, este construita pe pamant si are unul dintre pereti lipit de pamant. Casa este construita din piatra, avand pereti de cca 50 cm grosime si este foarte friguroasa. Dorim sa o izolam dar nu prea stim daca ar trebui sa incepem cu izolatia exterioara sau cu cea interioara. Astept raspunsul dumneavoastra!

Polistirenul de pe exterior a inceput sa se umfle si sa crape - cum repar?

Buna ziua, Am construit o casa in urma cu zece ani , iar la exterior am aplicat un strat de doar 3 cm polistiren expandat, finisat cu tinci si var lavabil de exterior. Au aparut fisuri pe toata suprafata expusa la umezeala, iar in unele locuri, in special la glafuri, s-au umflat si desprins bucati de tinci. Va rog sa-mi spuneti daca pot aplica inca un strat de polistiren peste cel existent si care ar fi etapele de parcurs avand in vedere ca intentionez sa aplic ca finisaj tencuiala decorativa si in unele locuri caramida mica decorativa.

Pot face izolatie exterioara daca la interior am vata de sticla si rigips?

Buna ziua! Stau la bloc si vreau sa izolez la exterior, dar la interior am o izolatie, numai la peretii exteriori, cu vata de sticla de 5 cm si rigips. Acum cu cat sa placez astfel incat sa nu dauneze placarii interioare si sa nu apara mucegai si alte probleme la interior? Multumesc!

Am o camera izolata pe interior si pe exterior si care a inceput sa miroasa a mucegai, ce pot face?

Buna ziua ! Am si eu o intrebare: Blocul este izolat exterior cu polistiren de 10, in interior am izolat cu polistiren expandat de 3 si peste rigips. Mentionez ca este ultimul dormitor, si are un perete cu baia, un perete cu rostul dintre blocuri si un perete exterior. Aceasta camera a fost izolata inainte cu un an, de a se izola pe exterior. Si mi se pare ca miroase acum a mucegai. As vrea sa dau jos izolatia de pe interior si sa pun alta...credeti ca mai este necesar? As vrea sa pun extrudat de 2? Sau vata si rigips, nu stiu ce sa fac!

Pot face o izolatie suplimentara la interior cu polistiren si un perete BCA?

Am nevoie de sfatul unui specialist. Am o casa la rosu zidita din boltari de ciment care banuiesc ca sunt foarte frigurosi ,dar care a fost izolata cu cel mai ieftin polistiren de 5 cm .I-mi este frica totusi ca nu este de ajuns si m-am gandit sa fac o izolatie suplimentara la interior cu polistiren si un alt perete tip BCA de 7.5 cm .Va rog din suflet sa ma sfatuiti .Multumesc anticipat

Este obligatoriu sa pun pe fundatia cladirii polistiren extrudat sau merge si cel expandat?

Buna ziua, Urmeaza sa izolez o cladire, cu polistiren expandat (eps 70) de 10 cm. Intrebarea mea este, daca pot folosi acelasi tip de polistiren si pe fundatia cladirii (de la nivelul solului pana la radier, aproximativ 80cm inaltime)sau este obligatoriu sa pun polistiren extrudat? Va multumesc frumos.

Daca vreau sa plachez o casa din boltari cu piatra cu ce o pot izola pe exterior?

Am o casa construita din boltari de ciment si as dori sa o plachez cu piatra naturala de Brasov pe toata suprafata exterioara, se poate izola cu extrudat la exterior sau cu vata minerala ?

Este posibil ca apa sa se infiltreze prin caramida din zid?

Am un perete izolat cu polistiren in mai multe randuri. Am apelat la aceasta solutie pentru a-l face drept. M-am legat de acest zid cu o terasa insa a inceput sa se inflitreze apa. Terasa am izolat-o de 2 ori. Este posibil ca apa sa se infiltreze prin caramida din zid?

Ce solutie de izolare sa aplic pentru a nu se mai forma mucegai si sa izolez si termic dormitorul?

Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc in Bucuresti construit prin 1974, la etajul 9/10. Pana in momentul de fata nu s-a efectuat anveloparea blocului dar din cate stiu urmeaza sa se intample, nu stiu daca intr-un an sau in 4 ani. Problema mea este ca astept un nou nascut care va sta in dormitor, unde am un perete exterior din beton, care, atunci cand pun pe el un dulap, un birou, chiar daca rezeam un urs mare de plus, face mucegai. Momentan am renuntat sa pun ceva in dreptul peretelui, dar cu venirea pe lume a copilului trebuie sa iau un dulap mai mare, cam de lungimea si inaltimea peretelui , pentru a avea loc de depozitare mai mare. Dupa datele problemei vine si intrebarea: ce solutie de izolare sa aplic in asa fel incat sa nu se mai formeze mucegai si sa-mi izoleze termic dormitorul? Mentionez ca cel mai mare dusman al meu este mucegaiul si la fel de mare, si al copilului. Multumesc si sper sa-mi oferiti cea mai buna solutie, nu neaparat cea mai ieftina.

Cu ce adezivi pot prinde polistirenul extrudat pe exteriorul casei?

As dori sa-mi scrieti numele adezivilor cu care sa poate prinde polistirenul extrudat pe exteriorul peretelui (sa fie rezistent la diferentele de temperatura si umezeala) deoarece nu doresc sa dau gauri pentru a-l prinde cu 'suporti speciali'?

Pe peretele din dormitor a aparut mucegai deasupra plintei. Cum putem remedia problema?

Locuim la casa. Peretii exteriori sunt placati cu polistiren de 5cm. Pe peretele din interiorul dormitorului a aparut mucegai si umiditate exact deasupra plintei (de specificat in spatele plintei si sub mocheta totul este curat),peretele este stropit cu calciu. Dorim sa renovam si sa tratam aceste probleme si va soliciam din suflet cateva sfaturi. Ce etape trebuie sa parcurgem ? Va multumim.

Vreau sa izolez pe exterior un apartament la etajul 1.

Buna ziua. Doresc sa izolez pe exterior un apartament la etajul 1 dar si ultimul (blocul are doar parter si 1 etaj).Zidurile exterioare sunt de 50 de cm, din caramida + tencuiala. In momentul de fata iarna apare mucegai in colturi. Intrebarea mea este ce tip de polistiren, cu ce grosime si ce fel de izolatie ar fi necesara in situatia mea. Va multumesc.

La cat timp dupa tencuirea exterioara a casei se poate placa cu polistiren?

La cat timp dupa tencuirea exterioara a casei se poate placa cu polistiren?

Izolarea exterioara a casei cu vata bazaltica

Buna, Vreau sa izolez casa in felul urmator: am zid de caramida. Vreau sa pun pe interior ghips carton cu camera de aer iar pe exterior vata bazaltica. Las 2 cm o camera de aer dupa care un zid de 11 cm de caramida credeti ca este metoda cea mai eficienta pt a izola o casa?

Metode de izolare pentru casa cu pereti din caramida

Am o casa din caramida cu ziduri exterioare de 40 cm. Caut de 1 an o metoda de izolare v-as ruga sa-mi spuneti care e cea mai buna metoda de izolare si ce materiale eficiente as putea folosii.

Daca lipesc polistirenul direct pe bca se face condes intre perete si polistiren

Daca lipesc polistirenul direct pe bca se face condes intre perete si polistiren ?

Ce materiale pot folosi la izolarea interioara a locuintei?

Am casa izolata pe exterior cu polistiren de 10 pot sa o izolez si pe interior pentru ca tot frig e iarna sau spuneti-mi ce pot folosi sa mai castig caldura ?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro