renovat.ro

» » izolatie exterioara - Forum

izolatie exterioara

Vrei sa adaugi o intrebare?
Polistiren grafitat de 5 este compatibil cu polistiren expandat de 10?

Buna ziua, De curand, am inceput izolarea casei cu polistiren Adeplast expandat ignifugat de 10 si densitate de 120 si adezivul tot de la Adeplast conform termosistemului cu dibluri de ancorare de 140mm ,mentionez : casa este din bca tencuita. Meseriasul a pus asa zisele "mamaligi" pe placa de polistiren fara a pune chenar imprejurul placii. Am observat dupa 24 h ca placile de polistiren se desprind, se misca. La terase a hotarat sa imi puna polistiren extrudat grafitat de 2 cm fara dibluire ulterior au picat. Unul din colturile casei este iesit putin in exterior, casa nefiind la drept si ca sa faca planeitatea a hotarat sa-mi puna polistiren grafitat de 5 si sa il inlocuiasca pe cel expandat de 10 insa am o mare indoiala asupra conductivitatii termice. Aceste temeri ca termoizolatia sa nu fie corespunzatoare sunt intemeiate?

Izolare exterioara casa la tara cu pereti cu urme de igrasie - rog ajutor

Am cumparat de curand o casa la tara ai carei pereti exteriori sunt din caramida si caramida nearsa cu grosimea de 60 cm. As dori sa o izolez pe exterior cu polistiren de 10. Intrebarea mea este cum procedez pe interior, tinand cont ca peretii nu sunt perfect drepti si prezinta urme de igrasie aproximativ 0,5 m de la podea? Ce sa folosesc polistiren extrudat de 3 sau placi de rigips ?

Izolare exterioara si interioara casa din piatra la munte - cum se face?

Buna ziua. Casa parintilor mei se afla la munte, este construita pe pamant si are unul dintre pereti lipit de pamant. Casa este construita din piatra, avand pereti de cca 50 cm grosime si este foarte friguroasa. Dorim sa o izolam dar nu prea stim daca ar trebui sa incepem cu izolatia exterioara sau cu cea interioara. Astept raspunsul dumneavoastra!

Polistirenul de pe exterior a inceput sa se umfle si sa crape - cum repar?

Buna ziua, Am construit o casa in urma cu zece ani , iar la exterior am aplicat un strat de doar 3 cm polistiren expandat, finisat cu tinci si var lavabil de exterior. Au aparut fisuri pe toata suprafata expusa la umezeala, iar in unele locuri, in special la glafuri, s-au umflat si desprins bucati de tinci. Va rog sa-mi spuneti daca pot aplica inca un strat de polistiren peste cel existent si care ar fi etapele de parcurs avand in vedere ca intentionez sa aplic ca finisaj tencuiala decorativa si in unele locuri caramida mica decorativa.

Pot face izolatie exterioara daca la interior am vata de sticla si rigips?

Buna ziua! Stau la bloc si vreau sa izolez la exterior, dar la interior am o izolatie, numai la peretii exteriori, cu vata de sticla de 5 cm si rigips. Acum cu cat sa placez astfel incat sa nu dauneze placarii interioare si sa nu apara mucegai si alte probleme la interior? Multumesc!

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro