renovat.ro

» » izolatie interioara - Forum

izolatie interioara

Vrei sa adaugi o intrebare?
Se poate placa cu polistiren un perete interior cu vopsea lavabila?

Buna ziua, Se poate placa cu polistiren un perete interior care este dat cu vopsea lavabila? Multumesc

Peretele din geam termopan face condens iarna - cum pot remedia?

Am un apartament in bloc nou izolat doar la exterior. Un perete intreg in afara numai geam termopan . La colturile de jos pe parchet apare transpiratie doar in timpul iernii . Grinda blocului este la jumatea camerei pe lung deci tot ce este dincolo de grinda este cu perete in afara ,deasupra e balconul vecinului ,in capat la fel peretii fiind reci tot timpul . Incalzirea o am de la centrala termica de 24 ,dar diferenta de caldura in termostat este de ex , 20 grade la peretele intreg si de 18 grade la cel cu termopan . Mentionez ca stau la parter inalt dedesubt sunt garaje deschise . Ce as putea face sa am o camera calduroasa ? Va multumesc , Elly R

Materiale izolatie interioara casa de lemn?

Construiesc o casa din lemn. Peretii sunt de 14cm grosime la exterior. As vrea ca lemnul sa ramana aparent. Cu ce sa izolez casa la interior si cam ce grosime sa aiba stratul izolator? Multumesc

Montare linoleum peste pardoseala de la demisol - se poate?

As dori sa imi montez in demisol linoleum peste pardoseala. Sapa este turnata de 3 luni, cu ochiul liber nu vad urme de umezeala. Sub sapa nu am pus nici polisteren nici folie antiumezeala, iar apa nu a iesit in beci, cel putin in ultimii 5 ani de cand locuiesc aici. Care ar fi efectele secundare daca ar prinde umezeala intre sapa si linoleum. Exista acest risc ca dupa lipirea linoleumului sa se dezlipeasca sau sa emane mirosuri de mucegai etc?

Pot inlocui extrudatul de sub parchet cu izolatie cu fibre de celuloza ?

Izolatia cu fibre de celuloza poate inlocui extrudatul de sub parchet? Daca da, care sunt pasii in montaj. Despre extrudat am citit ca dezvolta niste bacterii foarte nocive pentru sanatate si nu vreau sa il folosesc sub nicio forma.

Vreau o solutie eficienta de izolare interioara - cea cu multipor este buna?

Buna ziua! Am cumparat un apartament la etajul 8/8. Are o suprafata destul de mare (96mp) si ma intereseaza o solutie pentru izolarea pe interior a peretilor care sa imi asigure confortul termic atat iarna cat si vara. Sa nu am pierderi de caldura, dar nici probleme cu umezeala sau mucegaiul in timp, din cauza izolatiei. As vrea solutia cea mai eficienta, nu neaparat cea mai ieftina, care am inteles ca este polistirenul. Izolarea cu multipor este ok? E mai eficienta decat cea cu vata minerala sau polistiren? Multumesc mult!

Daca lipesc polistiren pe tavanul fals pot creste confortul termic in apartament?

Lipirea pur si simplu de tavanul fals de polistiren pe tavan (tavanul este gletuit si drept) ar avea vreun impact in sensul cresterii confortului termic si a reduceri consumului de gaz ? Mentionez: apartamentul este la bloc, etajul 3 din 4, bloc neizolat exterior, apartamentul de deasupra este mai mult nelocuit, fara mucegai, exista centrala proprie, peretii exteriori sunt izolati pe interior cu polistiren de 3 cm si rigips, temperatura interioara in apartament o mentin la 22 grade celsius in permanenta, nu este umiditate in exces.

Care este modalitatea cea mai eficienta de a izola tavanul de la etaj?

Buna ziua! Detin o casa la rosu (p+1+pod nelocuit). Doresc sa stiu care este modalitatea de a izola tavanul de la etaj tinand cont ca am si pod. Pana in prezent am numai grinzile si podeaua de lemn. Va rog sa imi spuneti care este cea mai buna modalitate de a izola tavanul camerelor de la etaj?

Ce tip de polistiren este potrivit pentru izolarea interioara?

Pentru amenajarea unei camere la sat, in zona de munte, nu este izolata exterior, pentru interior ce polistiren imi recomandati?

Metoda inedita de izolare interioara a tavanului

Buna ziua, Stau la ultimul etaj si as dori sa-mi termoizolez plafonul pe interior printr-o metoda un pic diferita. Doresc sa montez tavan fals din rigips iar in loc de polistiren sau vata minerala sa folosesc un bec halogen sau infrarosu cu ajutorul caruia sa formez o patura captiva de aer cald care sa nu permita trecerea aerului rece de la plafon la tavanul fals din rigips.Intrebarea mea este daca prin aceasta metoda reusesc sa tin condensul la distanta s-au doar ma amagesc.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro