renovat.ro

» » izolatie - Forum

izolatie

Vrei sa adaugi o intrebare?
Izolatie termica interior, apartament si zugravit

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o oferta de pret pentru manopera izolatie termica pe interior pentru un apartament de 2 camere decomandat cu suprafata utila de 56 mp, aflat in sector 2, Bucuresti. Nu stiu care este suprafata totala peretilor. Vreau sa izolez cu polistiren expandat cu grosime 2 cm ,si apoi sa zugravesc peste. Multumesc anticipat.

caut utilaj ce transforma lana de oaie in izolatie termica

de unde se poate achizitiona un utilaj de prelucrare a lanii de oaie in material termo izolant si cit costa cu aproximatie ?

Izolatie terasa din lemn lipita de casa

Am o terasa realizata din lemn lipita de casa si acoperita cu tabla Bel Profile de culoare maro. Vara este cald sub ea deoarece tabla cred ca incalzeste rau (practic stam in cuptor). Ce ziceti sa pun pe tavalul ei polistiren de 10 si apoi sa il tencuiesc, credeti ca rezista la caldura care se realizeaza intre el si scandura pe care este pusa tabla? multumesc Valentin

Izolatie interioara antimucegai - solutii?

Locuiesc la parter intr- un bloc cu zece etaje. Apartamentul este izolat la exterior dar am mucegai pe pereti. Este o solutie izolarea si pe interior?

Cost manopera, materiale izolatie termica in Valcea

Buna ziua. Vreau sa izolez termic o casa pe 2 etaje in orasul Calimanesti, Vacea, cu o suprafata de 120 mp. Cam cat ar costa manopera si materialele? Va multumesc Oana

Cum izolez termic un tavan? Deasupra este mansarda nelocuita

Buna ziua, Am o casa parter +mansarda , are placa intre parter si mansarda si nu este izolata nici interior nici exterior , doar sub parchet polistiren extrudat de 2 cm. Nu este igrasie in casa dar in camere iarna este foarte frig, nu tine caldura. La acest moment as vrea sa izolez mai intai plafonul intre parter si mansarda. Acum mansarda nu este locuita, dar este totusi spatiu de depozitare. Va rog sa-mi spuneti cum este mai bine sa izolez plafonul pe interior cu polistiren expandat de 10 cm sau pe placa deasupra cu polistiren extrudat de 3 sau 5cm? Va multumesc!

Cat costa utilajele pentru o fabrica de izolatii din lana de oaie?

As dori sa va intreb membrii acestui forum daca au idee unde as putea sa caut informatii despre cat ar costa utilajele pentru o fabrica de izolatie cu lana de oaie? Vreau sa cumpar asa ceva si nu stiu de unde. Va multumesc pentru raspunsuri

Ajutor - am folosit pentru izolarea interioara vata si rigips si m-am umplut de soareci

Buna ziua, As vrea sa izolez casa in interior ,nu stiu ce sa folosesc,mentionez ca am o izolatie de 5 cm pe exterior,e de polistiren,nu are o densitate mare,...asa am cumparat-o...am pus in interior vata si rigips,am facut crescatorie de soareci...ce ma sfatuiti...??? Pot sa folosesc bca ,asa m-a sfatuit un prieten, ma scuzati de deranj, va multumesc anticipat, Cu stima Ionel P.

Modalitate de izolare exterioara pentru a putea pastra ornamentele ferestrelor ?

Am pus problema folosirii polistirenului extrudat la placarea exterioara a peretelui intrucat casa este construita in anul 1939 si are in jurul ferestrelor niste ornamente destul de frumoase pe care doresc sa le pastrez . Folosirea unui polistiren mai gros de 4 cm face ca acestea sa nu mai iasa in evidenta. Ce alta modalitate de izolare termica imi recomandati pentru a putea pastra si ornamentele ferestrelor ? Nu doresc izolare interioara. Va multumesc

Pot izola tavanul la un apartament din bloc cu pluta?

Buna ziua, Sunt interesat sa izolez tavanul interior, cu placi de polistiren expandat si nu stiu exact cu ce adeziv sa il lipesc si cum pot face finisajul peste el. Din cate am inteles ar fi un adeviz tip prenandez.

Am un dormitor care pe doi pereti face igrasie, cu ce materiale pot izola?

Pentru izolarea a doi pereti interiori a unui dormitor de 4/4, ce materiale s-ar putea folosi tinand cont se face igrasie?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro