renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Lac de protectie pentru chitul de rosturi, este eficient ?

Buna ziua, As vrea sa aflu daca ma poate ajuta cineva daca lacul de protectie pentru chitul de rosturi este eficient? Am terminat de montat gresia si faianta si as vrea sa protejez rosturile cumva in primul rand impotriva murdariei, a decolorarii, a mucegaiului sau pur si simplu ca sa ramana mai mult timp intre rosturi. Cand locuiam in vechea casa rosturile mi se murdareau foarte tare, mai ales in bucatarie, si foloseam pentru a le curata solutie speciala pentru rosturi insa in timp chitul se macina si iesea dintre rosturi. Acum m-am gandit ca poate daca le dau cu lac vor rezista mai mult. Ce spuneti?

Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Rodica a scris:

Protectia rosturilor cu lac incolor este eficienta, doar ca va trebui sa aplicati in doua straturi, al doilea dupa uscarea completa a primului strat. Folositi o pensula subtire, eventual din acelea pe care le folosesc elevii la pictura, iar lacul in exces de pe placile de faianta/gresie, trebuie sterse imediat cu o carpa uscata si moale.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    lacuri si vopsele,    chit rosturi,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro