renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Lavabila buna pentru bucatarie - recomandari?

Ce lavabila sa folosesc in bucatarie, avand in vedere faptul ca am faianta doar partial si va trebui din cand in cand sa curat peretii?

Intrebare trimisa de un cititor din - BUCURESTI , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In principiu, vopseaua lavabila se numeste astfel deoarece are o compozitie speciala care permite stergerea cu carpa/burete umed o anumita zona in care s-a depus murdarie din varii motive. Sa nu intelegeti ca peretele s-ar putea spala asemeni unui covor sau cu jet de apa! In scopul utilizarii unei vopsele lavabile care sa permita stergerea si degresarea periodica, va recomand produse realizate de firma „Azur”. Conform fisei tehnice a acestor produse, are un grad mare de acoperire si permite spalarea/stergerea cu apa calduta in care s-a diluat detergent de vase sau sapun lichid pentru maini. Poate fi colorata in nuanta dorita.

Georgiana S a scris:

O lavabila care rezista la curatari repetate este Aeria Gold cu porus X. Se curata cu detergentii uzuali pe care oricine ii are in casa si, in plus, are permeabilitate la vapori, impiedicand astfel formarea mucegaiului.

Ionut a scris:

Va recomand Aeria Superweiss Antimucegai B&B cu permeabilitate foarte buna la vapori, eu asta am folosit si este foarte ok!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: bucatarie , zugraveli interioare ,

Taguri:    vopsea lavabila,    amenajare bucatarie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro