renovat.ro

» » lavabila - Forum

lavabila

Vrei sa adaugi o intrebare?
Ce marca de lavabila antimucegai sa aleg?

Vreau sa renovez apartamentul pentru ca am tot avut probleme cu mucegaiul. Este umiditate mare in casa, si desi am dezumidificatoare peste tot, nu am rezolvat problema. Ce lavabila imi recomandati?

Ce vopsea lavabila de interior recomandati?

Dupa sarbatori vreau sa renovez prin casa si as vrea sa si varuiesc. Ce vopsea lavabila de interior recomadati? Ce ati mai folosit in ultima vreme. Eu ultima data am dat cu lavabil in casa acum 7 ani si s-au mai schimbat marcile si calitatea produselor. Vreau o vopsea rezistenta si care sa poate fi curatata usor de eventuale pete.

Cu ce se spala peretii vopsiti cu lavabila care au urme de contact cu metale ?

Cu ce pot spala peretii vopsiti cu vopsea lavabila daca au avut niste dungi facute de contactul cu metalele, le-am sters cu radiera si acum au ramas niste umbre care sunt foarte suparatoare in anumita lumina? Sau cum sterg petele lasate de mobila care a venit in contact cu peretele?

Am dat cu lavabila pe pereti afumati fara a-i spala - cum repar?

Buna ziua! Problema mea pe scurt: Am dat cu lavabila pe pereti afumati fara a-i spala anterior. Dupa ce am dat mai multe straturi de lavabila pare ca este absorbit stratul murdar in cel de lavabila. Ce solutii am? Daca as spala cu solutie de clor si as mai da un strat de lavabila dupa, ar fi ok? Detaliat: am dat cu lavabila intr-o bucatarie cu peretii afumati bine de la fum de tigara. Nu am stiut ca trebuie spalati peretii inainte si am dat direct cu amorsa si ulterior cu lavabila. Vopseaua lavabila am aplicat-o cu un pistol de vopsit. Cu acelasi pistol am dat si in celelalte incaperi si a iesit foarte bine. In bucataria afumata am dat deja de 5 ori cu pistolul in zile diferite si s-a imbunatatit situatia insa nu se albeste. Pare ca este absorbit stratul murdar de fum de stratul de lavabila.

Ce se intampla daca dau lavabila fara amorsa?

Ce se intampla daca dau lavabila fara amorsa? Se poate?

Se poate da direct cu lavabila pe polistiren extrudat?

Pe polistiren extrudat se poate da direct cu lavabila? Exista riscuri?

Vopsea lavabila Caparol in bucatarie?

Buna ziua, Va rog imi puteti spune daca vopseaua lavabila CAPAROL poate fi folosita si in bucatarie? Poate fi aplicata peste zugraveala actuala? Cum anume? Multumesc

Am dat cu amorsa pe zidul exterior si a doua zi a venit ploaia. Pot da cu lavabila?

Daca am dat cu amorsa si a doua zi a venit ploaia se poate aplica lavabila pe exterior? Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Pot sa fac alb un perete vopsit cu maro inchis?

Cum acopar un perete zugravit cu maro inchis? As vrea sa-l fac alb. Reusesc?

Ce tip de tapet pot pune pe un perete cu vopsea lavabila?

Ce fel de tapet se potriveste pentru un perete cu lavabil? Cum se procedeaza? Multumesc

Pot alege pentru o sufragerie nu foarte luminoasa parchet inchis la culoare?

As dori sa renovez o sufragerie unde nu prea bate soarele - la casa, in care am mobila de culoarea stejarului. Va rog sa imi spuneti daca se asorteaza cu parchet laminat de culoare inchisa pe care il vom pune si pe holul de intrare. Ce culori de lavabila as putea face? Pentru hol ne-am gandit la un galben. Mentionez ca usile sunt din lemn-culoare alba, pe care nu vreau sa le schimb ca sunt in stare foarte buna. Multumesc anticipat.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro