renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Living cu coltar si perdele turcoaz - ce tapet sa asortez ?

As dori sa imi amenajez sufrageria. Am cumparat un coltar turcoaz, perdele turcoaz si as dori sa pun tapet pe pereti, am cautat ceva tapet alb cu putin turcoaz. Dar ce am gasit era mult prea mult. Ce alta culoare de tapet imi recomandati.

Intrebare trimisa de un cititor din - Barlad , Vaslui
vezi si firme constructii Vaslui

Raspunsuri si comentarii
Alexandra a scris:

Buna ziua, v-ati gandit foarte bine, prea mult turcoaz o sa dea un aspect mult prea incarcat camerei dumneavoastra. Va recomand pentru tapet nuante nu foarte puternice de bejuri. Incercati sa mergeti de culori deschise si neutre. Pentru a reda un aspect placut folositi si cateva accesorii in nunatele de bej, ca sa integrati in camera aceasta noua culoare. Pastrati turcoazul ca si accentul principal si completati-l cu nuante calme si nu foarte purtenice.

ALINA a scris:

buna ziua,

am luat o canapea turcoaz cu un bej deschis.mobila la living este capucino cu maro inchis si as dori sa stiu ce nuante sa iau pt tapet.PT DRAPERIE SI PERDEA,CE SFAT MI-ATI DA, CA SI NUANTE?MULTUMESC!!!!!!

Alexandra a scris:

Buna ziua, pentru tapet va sfatuiesc sa optati pentru un turcoaz inchis uni sau cu un model delicat. Folositi tapetul pe un singur perete, ori pe cel cu canapeaua, ori de pe opus. Pentru a nu incarca spatiul alegeti pentru draperie un maro/brun mai inchis, iar in loc de perdea folositi jaluzelele transparente care pot fi un cappucino sau un crem si care pot avea si un model geometric.

karina a scris:

buna ziua!
ce culoare sa aleg pt perdele si draperii, la un
hol turcoaz inchis de 10 metri, lungime?
multumesc! si pt ca vreau si lustre de perete,
ce culoare sa le aleg? ma gandeam ,la galben?

Madalina a scris:

Buna ziua,
Am comandat pentru living, mobila lemn alb mat, canapea gri închis si un fotoliu turcoaz - stil ușor retro/elegant stofa similara.
Culoarea camerei este alba pentru moment, iar parchetul de culoarea nucului.
Ma puteți ajuta va rog cu o recomandare de o culoare la draperii?
Mulțumesc.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: tapet ,

Taguri:    perdele si draperii,    tapet,    zugraveala living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro