renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Living cu pereti caramizii, mobila wenge cu crem. Pot cumpara un coltar mov?

Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Doresc sa cumpar un coltar ptr sufragerie. Peretii sunt zugraviti in caramiziu, mobila este din doua culori: wenge si crem deschis, usa wenge, parchetul crem deschis, rulouri crem deschis. Ce culoare ar putea avea canapeaua? As putea sa iau un rosu sau un mov? Nu sunt prea multe culori deja? Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

La culorile pe care le aveti in interior s-ar potrivi o culoare mai puternica, pentru constrast. Daca va place rosu, va sugerez sa va orientati spre o nuanta de visiniu; daca va place mov, cred ca ar fi potrivit o nuanta lila dulce (movul insasi este o culoare rece). Va sugerez sa alegeti albastru paun, este o nuanta tare, care va inviora interiorul sau un albastru marin. Dintre cele patru nuante, e posibil sa alegeti una. Va sugerez sa adaugati un element decorativ (lampadar, perne decorative, vase decorative, etc.) in nuanta canapelei(oricare ar fi ea)pentru echilibrul cromatic.

Stancu A. a scris:

Elena a dat niste sfaturi foarte competente. O singura observatie as avea: pernele decorative cred ca ar arata mai bine daca ar fi in culoarea crem deschis - nu face camera pestrita, alege pernite care sa se potriveasca cu cremul pachetului, al mobilei si al rulourilor. Deci iti trebuie si o canapea care sa se potriveasca cu pernitele; aceeasi sugestie o am si pentru lampadare, vase, etc. Uita-te pe 1mob.ro la coltarul Roma, eu pe ala il am si sunt multumita. Avantajul este ca iti poti alege culoarea, important este sa te decizi pe model.

Elena V. a scris:

Multumesc pentru faptul ca ai oferit si alte variante posibile. Ideea era sa adauge un singur element decorativ din cele sugerate cu scopul de a echilibra nuanta canapelei.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila wenge,    culoare canapea,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro