renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Locuiesc la bloc la parter si in fiecare dimineata pardoseala mea este uda, sunt disperata....

Locuiesc la bloc la parter si de cum se incepe anotimpul rece deci din toamna pana cand se termina primavara am mucegai in casa. Pardoseala este zilnic, tunci cand ma trezesc dimineata plina de apa. Am apa in casa. Prima data cand ma trezesc mentionez asta este zilnic,trebuie sa sterg cu mopul pentru ca este apa pe jos. Pardoseala e din beton iar deasupra este linoleum. Asa am cumparat apartamentul. La subsolul blocului s-a facut si se face curatenie an de an; Avem seful blocului care ne strange si facem curat. Nu sunt fisuri la tevi nu e nimic. Din ce cauza mi se intampla asa ceva mai ales cand vine iarna e cosmar. Nu mai stiu ce sa fac cu mucegaiul si apa care apare pe dusumea zi de zi dimineata cand ma trezesc. Nu pot sa pun un covor pe jos ca dimineata cand ma trezesc este ud; Mobila din camera mi s-a stricat si nu pot tine haine in dulap pentru ca au miros de mucegai.Cum sa fac sa scap de umezeala si mucegai? Si cum sa izolez dusumeaua si peretii de la bloc sa nu mai am asa ceva. Mi se imbolnaveste copilul;ne imbolnavim de tot.Cand plec afara cat sa iau paine si revin in casa imi vine sa mor de miros atat de rau miroase in casa de la mucegai;Nu stiu ce sa mai fac, pentru ca nu mai vreau inca o toamna si o iarna in acest fel.Va rog frumos raspuns urgent!!! Multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Drobeta-Turnu Severin , Mehedinti
vezi si firme constructii Mehedinti

Raspunsuri si comentarii
TUDOR a scris:

Buna seara,
Exista 2 variante ;una sa faceti o hidroizolatie,cealalta sa puneti polistiren in subsol sub placa dumneavoastra

Tanamira T a scris:

Hidroizoleaza peretii, monteaza rigips pe interior cu vata intre rigips si perete, pune termopane de calitate, pe podea o hidroizolatie, apoi sapa si o pardoseala calda si scapi de necaz. Apoi ai grija sa aerisesti in fiecare zi, cel putin 10 minute la fiecare 2 ore ar fi ideal.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    solutii impotriva mucegaiului,    infliltratii apa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro