renovat.ro

» » » »


ADAUGA O INTREBARE

Ma apuc de constructia unei case in Craiova

Buna ziua, rog cei care cunosc sa-mi dea o parere. Ma apuc de constructia unei case de vreo 180 mp amprenta (are si garaj), va fi doar parter (fara demisol, fara beci) si placa doar cea de la cota 0. Casa va fi in Craiova pe un teren aproape plan, studiu geo facut, risc geotehnic redus categoria 1. Se va construi pe zidarie portanta pereti la exterior de 30, pereti la interior de 25. Vreau sa fac adancimea pentru fundatie la -1,30 talpa armata cu plasa de fi 6, elevatie din patru bare de fi 14 care pleaca din talpa, etrieri de fi 6 si 2 centuri (sub cota 0, una mai jos si una mai sus) fiecare din 4 bare de fi 12 cu etrieri de fi 6. Placa de la cota 0 armata cu plasa sudata de fi 6. Stalpisori (samburi) armati cu 4 bare de fi 14, cu etrieri de fi 6. Centura de la cota 2,80 va fi armata cu 4 bare de fi 12 si etrieri de fi 6. Credeti ca e bine asa?

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii DoljRaspunsuri si comentarii
arh. Bogdan NICOLAE a scris:

Buna ziua,
Daca este bine sau nu va poate spune doar un inginer de rezistenta atestat, care va poate garanta de altfel calitatea si siguranta lucrarii executate.
As dori sa va informez pe aceasta cale ca aveti obligatia conform Legii 50/L10 sa colaborati cu specialisti atestati/autorizati (arhitect, inginer de rezistenta, inginer instalatii) care sa va intocmeasca o documentatie/proiect de specialitate pentru obtinerea autorizatiei de construire.
Spor!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    constructie casa,    materiale de constructii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro