renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Marci bune de aspiratoare pentru casa - recomandare

Buna ziua, Va rog imi poate recomanda cineva o marca buna de aspirator pentru casa. Imi doresc un model care sa fie usor, cu fir destul de lung, care sa nu imprastie praful prin casa si care sa nu aiba consumabilele scumpe rau de tot. In prezent am un aspirator de la Philips care mi-a mancat zilele. In afara de faptul ca intr-adevar nu imprastie praful cum facea Samsungul de dinainte si ca are un fir generos in rest este groaznic: este greu si mi-am distrus toate pragurile din casa si mai mult decat atat la fiecare 6 luni trebuie sa ii inlocuiesc filtrele care costa cam 150 lei....pai pe aspirator am dat aprox. 700 lei si in 3 ani am mai bagat inca o data valoarea lui.... nu mi se pare echitabil si am hotarat sa il schimb.... Multumesc frumos

Intrebare trimisa de un cititor din - sector 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Aurelia a scris:

Eu am un aspirator marca “Rhonson” cu sac textil pe care il folosesc de peste 10 ani. Cred ca cele mai avantajoase sunt cele cu sac textil, deoarece se pastreaza curat cu usurinta si nu trebuie schimbat periodic. Eu am spalat la mana, cu detergent, sacul aspiratorului de 4 ori pana acum pentru a-i pastra textura curata. Are accesoriile specific rezistente, cablul lung si rezistent care se ruleaza pe un tambur interior. Din pacate cele mai multe tipuri de aspiratoare din comert au saci din hartie….Am o cunostinta care a cumparat de acum 3 ani un aspirator Albatros Neptun Turbo, tot cu sac textil. Din cate stiu, nu are probleme cu el in privinta functionalitatii.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: electrocasnice , aspirator ,

Taguri:    electrocasnice,    aspirator,    ,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro