renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Materiale pentru izolare exterioara casa caramida in zona de munte

Am o casa din caramida parter si etaj pe care as vrea sa o izolez termic pe afara. Casa este in zona de deal a muntilor Fagaras. Cu ce materiale o pot izola? Va intreb pentru ca am citit tot felul de argumente si idei.

Intrebare trimisa de un cititor din - Aninoasa , Arges
vezi si firme constructii Arges

Raspunsuri si comentarii
Stefan a scris:

Buna Ziua!
Sfatul meu ar fi sa iti izolezi casa cu placi Multipor deoarece au un sistem de prindere foarte simplu si eficient se prind intr-un singur diblu in mijlocul fiecarei placi de Multipor,izoleaza foarte bine si lasa peretii sa respire deoarece sunt facuti din material mineral.Se lipeste se armeaza plasa si se driscueste cu acelasi material Adeziv Multipor care are in componenta s-a fibre,dar ai grija ca stau foarte prost cu desfacerea deoarece placile Multipor nu se fabrica in Tara se produc in Bulgaria si se asteapta foarte foarte mult,nu au magazin de desfacere la fabrica.Eu in Prahova am asteptat o luna peste data limita si a trebuit sa platesc schela de 2 ori.Sfatul meu este,sa nu platiti inainte de a vedea toti paletii de placi Multipor in curte...Eu am avut o experienta nefasta cu reprezentantii Fabricii Ytong Buda Ph, m-au tratat cu dispret si cu indiferenta. Din cauza lor am intarziat cu lucrarea si m-a apucat iarna si gerul...Sanatate si Spor in Toate

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    izolatie exterioara,    casa caramida,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro