renovat.ro

» » meserias - Forum

meserias

Vrei sa adaugi o intrebare?
Caut parchetar pentru albire parchet stejar

Buna seara, am si eu o intrebare. Am un parchet din lemn de stejar pe care as dori sa il fac alb nu culoarea lui care ramane dupa raschetat. Am fost la o firma si am gasit solutia pentru a ajunge la culoarea alb numai ca nu gasesc un parchetar care sa imi aplice acele substante pe ele ma puteti ajuta?

Cautam subcontractor in Belgia pentru aplicare 700 mp de glet

Buna ziua! Numele meu este Constantin Andronic. O persoana din Belgia, doreste glet la pret foarte bun, din Romania. El doreste sa gaseasca companii sau o campanie de constructie cu care sa colaboreze. Contractant din Belgia cauta subcontractor pentru urmatorul proiect: aplicare glet pentru tencuiala, 700 m2 pereti si tavane. Dansul se numeste Adriaan Hoppenbrouwers. Numarul lui de telefon este +32471221187 este si pe whatsapp, unde este mult mai convenabil sa fie sunat. Daca aveti o nelamurire, va rog sa-mi dati un bip si va sun inapoi. Numarul meu este 0768686910 Va multumesc

Ce remediu pot aplica la o faianta umflata?

Ce remediu pot aplica la o faianta umflata. Este noua a fost pusa prin august si acum cu gerul sau ninsoare a facut asa ca o burta la mijloc. Va rog sfaturi si idei despre cum sa o repar eu sau un meserias.

Idei pentru amenajare curte exterioara, un meserias si un pret?

Rugaminte :o curte in forma de patrulater cum poate fi amenajata cu piatra,nisip? Sa fie mai usor de intretinut pentru o persoana varstnica. In prezent este plina de iarba,buruieni si diverse flori. Locuiesc la breaza. Cateva idei va rog,eventual un meserias si un pret. Multumesc anticipat.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro