renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Metoda inedita de izolare interioara a tavanului

Buna ziua, Stau la ultimul etaj si as dori sa-mi termoizolez plafonul pe interior printr-o metoda un pic diferita. Doresc sa montez tavan fals din rigips iar in loc de polistiren sau vata minerala sa folosesc un bec halogen sau infrarosu cu ajutorul caruia sa formez o patura captiva de aer cald care sa nu permita trecerea aerului rece de la plafon la tavanul fals din rigips.Intrebarea mea este daca prin aceasta metoda reusesc sa tin condensul la distanta s-au doar ma amagesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Cosmin a scris:

Cred ca este o investitie ineficienta impotriva mucegaiului. Pentru a elimina condensul care permite aparitia mucegaiului in incapere pe plafon, aplicati Bio Rid. Aceasta este un un material cu micro-pori care creaza o suprafata gigantica, in care apa din condens se imprastie si se evapora fara a necesita energie. Bio Rid declanseaza un proces fizic, nu substantele chimice asigura suprafata curatata de mucegai. Structura unica de micro-pori a Bio Rid-ului este creata, cand materialul este aplicat. Grosimea stratului trebuie sa fie cel putin de 600 g/m2, pentru a fi eficient. Cand temperatura suprafetei creste deasupra punctului de roua, apa condensata se evapora rapid in atmosfera, astfel Bio Rid este practic intotdeauna uscat. Datorita structurii micro-poroase, BioRid este un bun izolator termic. Temperatura suprafetei este constant mai inalta decat cea a substratului. O suprafata calda si uscata nu atrage praf, mizerie si alte materiale organice astfel, a doua necesitate pentru crestera mucegaiului. Peste suprafata tratata anterior cu Bio Rid puteti aplica placile de rigips pentru finisaj.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: izolatie interioara ,

Taguri:    izolare tavan,    tavan fals,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro