renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Metode si tehnici de izolare a tereselor

Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc si am in fata o platforma care e tavanul de la etajul inferior. As vrea sa-mi fac o terasa gresiata dar nu stiu tehnologia de izolare in asa fel incat vecinul de jos sa nu aiba infiltratii niciodata. va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Cosmin a scris:

O varianta posibila ar fi aceea de a acoperi terasa si de a amenaja pereti de sticla pe cele trei laterale. O alta posibilitate ar fi de a etansieza perfect pardoseala terasei. Pe stratul de baza al terasei se aplica un strat de beton usor, cu o panta de minim 1% pentru drenarea apei. Peste aceasta se monteaza un strat de imbracaminte asfaltica pe care o lipiti cu adeziv special sau cu o lampa de lipit. Peste imbracamintea asfaltica puneti un strat de drenaj, ca ex. Troba-Schluter, care are rolul de a facilita miscarea apei. Peste aceste materiale amplasati un strat de sapa cu grosimea de minim 4 cm, peste care se poate monta gresia de exterior, lipita cu adeziv specific lucrarilor de exterior, rezistent la umezeala si la schimbarile de temperatura.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: terase blocuri ,

Taguri:    hidroizolatii terase,    finisaje exterioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro