Miros neplacut in baie de la sifonul de pardoseala, ce fac?
Dupa ce am terminat toata casa si m-am mutat mai ales iarna in bai am constatat ca miroase foarte urat a canalizare. Casa este bransata la sistemul de canalizare al orasului. Din mai multe cercetari mi-am dat seama ca sifoanele de pardoseala sunt de vina pentru ca mereu sunt fara apa in ele. Am pus apa dar imediat apa se evapora intr-o zi si iar miroase. Am vazut la alte persoane ca instalatorul lor le-a legat acest sifon cu chiuveta si mereu au apa in el. Avand in vedere ca eu am grasie in toata baie si faianta pe nisa cum pot eu sa rezolv aceasta problema?
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Daca vreti sa NU aveti miros, NU utilizati sifoane IEFTINE (mici), nu au suficienta garda de apa, indiferent ce conectati la ele.
Nu mai lucrati cu "meseriasi" -eu stiu si aia,si aia, si ailalta,etc.-
Posteaza!
Taguri: Instalatii de canalizare si colectare apa ,
Sifoanele de pardoseala au mai multe intrari sau iesiri, in functie de ce trebuie sa colecteze.
Dar in mod obligatoriu, sifonul trebuie amplasat in asa fel, incat scurgerea de la chiuveta sa treaca prin el.
Ciuveta se foloseste de mai multe ori pe zi si sifonul ar avea in permanenta apa si nu ar permite patrunderea in baie a mirosului din canalizare. Solutia ar fi sa desfaceti placile de gresie de pe traseul sifon-chiuveta, si sa legati chiuveta la sifon, apoi sa repuneti alte placi in locul celor scoase.
Alta solutie nu cred ca exista.