Miros neplacut in bucatarie si holul de la intrare - care este cauza?
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Acum aproximativ 8 luni m-am mutat intr-un apartament cu 3 camere, la etajul 7. La mutare, am renovat bucataria, varuit, faianta, mobilier. Bucataria este pastrata curata, gunoiul aruncat imediat, etc....
de cateva luni persista in bucatarie si in holul de la intrare un miros extrem de neplacut, de alimente in putrefactie, sau ceva similiar. Mirosul nu se simte in scara blocului, ci doar dupa ce este deschisa usa apartamentului.
Vedeti vreo o solutie rapida? Daca nu, imi puteti recomanda o firma care sa ma ajute cu aceasta problema?
Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: apa si canalizare , miros canalizare ,
Taguri: amenajare apartament 3 camere,
Cauza mirosului neplacut din apartament este si persista din cauza instalatiei de evacuare a apei menajere si altor reziduuri de la baie. Posibil sa existe un „dop” intre etaje care sa genereze acest lucru. Solutia ar fi prin interventia unor persoane de la o firma specializata in vidanjare. Va oferim cateva date de contact ale unor firme: „Roges Total”, tel: 0729 091 805 sau 0765 737 775; “S.C.Prestari servicii Flor&Co SRL” Str. Enache Sandu nr. 16, Sector 2, Bucuresti, tel: 021.241.61.53 sau 0769.946.161 sau 0727.894.939 ; „S.C. MARICO PROVIDER S.R.L.” Strada Livezilor Nr. 19, PANTELIMON, Judetul Ilfov, tel: 0730.853.804 sau 0728.911.955. O alta cauza posibila a acestei situatii este generata de lipsa sifonului sau a unui cot la conducta/conductele de scurgere in baie, wc si bucatarie in care ramane mereu apa curata, impiedicand transferul de miros din teava de evacuare in interior. In acest caz va trebui sa va adresati firmei sau persoanei care v-a realizat instalatia de la baie si bucatarie sau un instalator care sa remedieze situatia.