renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

mobila crem sau capuccino la bucatarie?

am o bucatarie mica de 2,8m/2,5m. ce culoare sa fie mobila de bucatarie crem sau capuccino?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Alex a scris:

Personal eu as alege mobila capuccino pt ca este mai moderna.

aliss a scris:

crem lasati fitzele cu mobila capuccino, costa si mult si tot la fel stau oalele in ea

Florin a scris:

Fie ca spatiul este generos sau mai modest, mobila de bucatarie in nuanta capuccino este foarte eleganta. Nota de eleganta o ofera culoarea, dar si designul interior pe care il realizeaza acest tip de mobilier. Albul si cremul sunt culori clasice pentru mobila destinata bucatariei. Paleta coloristica a materialelor din care se realizeaza obiectele de mobilier in general, si nu face exceptie nici mobilierul de bucatarie, este foarte ampla. La acest tip de mobilier se poate face blatul din marmura sau compozit intr-o nuanta usor mai inchisa, evidentiindu-se astfel intregul ansamblu. Feroneria poate fi realizata din metal cromat sau inox, in contrast placut cu nuanta dominanta a mobilierului.
Mobila capuccino de poate mai usor asorta cu alte elemente decorative in diferite culori, sau la fel de bine se potriveste alb sau gri fer. Impactul vizual va fi cel dorit, iar culoarea aceasta calda va da un aspect de familiaritate interiorului.
In ceea ce priveste intretinerea curateniei, orice culoare ar avea mobila, igiena trebuie pastrata! In acest sens nu va faceti griji cu privire la pete sau murdarie; pe orice culoare se vede la fel.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila bucatarie,    alegere culori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro