renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Mobila cires se asorteaza cu un coltar grej?

Buna seara, Va rog sa-mi dati un sfat:am cumparat un coltar grej(deschis) peretii sunt galben pai, mobila de cires si usi la fel,parchet stejar. Ce culoare sa aiba perdeaua,draperia si covorul? Se asorteaza mobila de cires cu coltarul grej?

Intrebare trimisa de un cititor din - Barlad , Vaslui
vezi si firme constructii Vaslui

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Combinatia este interesanta. Pentru un echilibru coloristic trebuie sa alegeti draperia din material lucios in aceeasi nuanta ca si cea a coltarului, sau un material brocat cu fondul in exact aceeasi nuanta de grej, iar incastratiile din material pot fi un ton mai inchis, sau crem, bej, negru. In privinta covorului, fie alegeti unul cu fondul dominant grej (asemeni canapelei) cu combinatie de maro deschis, alb coliliu, negru si eventual un rosu sange sau un verde iarba ca nuante de contrast, doar de accent (foarte putin in coloritul covorului). O alta varianta pentru covor ar fi in tonuri de griuri, alaturi de negru si bej sau crem (cat mai aproape de nuanta mobilierului). In privinta perdelei, aceasta poate fi alba sau un galben pai foarte delicat asortandu-se cu nuanta zugravelii. Pentru echilibrul cromatic puteti amplasa pe canapea (daca va plac) 2-3 perne decorative in tonuri de gri mai inchis, crem, galben pai.

Silvia a scris:

Buna ziua, va rog sa mi dati in sfat in legatura cu decorarea unui dormitor. Mobila este alb-lucios, moderna cu patul din piele alba. Pe peretele pe care se afla patul am pus tapet cu dungi verticale( gri argintiu, gri deschis si gri inchis).Ceilalti trei pereti sunt de un bleau pal iar covorul este gri lucios cu fir lung. Ce culoare sa fie perdeaua si draperia , eventual si cuvertura de pe pat?Daca am jaluzele exterioare , mai este nevoie de draperie? Va multumesc!

Silvia stolu a scris:

Buna ziua, va rog sa mi dati in sfat in legatura cu decorarea unui dormitor. Mobila este alb-lucios, moderna cu patul din piele alba. Pe peretele pe care se afla patul am pus tapet cu dungi verticale( gri argintiu, gri deschis si gri inchis).Ceilalti trei pereti sunt de un bleau pal iar covorul este gri lucios cu fir lung. Ce culoare sa fie perdeaua si draperia , eventual si cuvertura de pe pat?Daca am jaluzele exterioare , mai este nevoie de draperie? Va multumesc!

Alexandra a scris:

Daca aveti jaluzele exterioare nu este necesar sa amplasati si draperii la geamuri. Perdeaua ar putea fi din matase, alba, cu elemente decorative tot din matase, care vor luci elegant in lumina artificiala, seara. Pentru cuvertura puteti opta pentru un material gri otel, foarte deschis, cu un model fantezist dar delicat, eventual doar pe o latura, in nuante de gri antracit sau chiar negru. La fel de bine puteti alege cuvertura gri cu elemente decorative ample, pe intreaga suprafata, dar care sa fie in tonuri de gri de in (spre lila) si/sau gri afumat (usor spre albastrui).

Vero a scris:

Buna seara!
Am o mobila de sufragerie visinie ,canapeaua gri inchis, parchetul de nuanta stejarului la fel si usile.Ce culoare aleg pt. perdele, draperii si covor , va rog?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sfaturi culori pereti , sfaturi parchet , asortare perdele living , amenajari interioare ,

Taguri:    coltar gri,    mobila cires,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro