renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Mobila living gri cu alb si canapea gri cu perne turqoise, ce draperii sa aleg?

Buna ziua, Am nevoie de un sfat in legatura cu draperia din living. Am mobila gri spalacit cu partea din fata alb spalacit, parchet wenge si mai nou am adaugat o canapea gri deschis cu perne turqoise. Puteti sa imi spuneti va rog ce culoare pot sa pun draperia? Multumesc Mai jos va atasez o poza, poate va ajuta mai mult decat explicatiile mele.

Intrebare trimisa de un cititor din - Voluntari , Ilfov
vezi si firme constructii Ilfov

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Aveti o amenajare eleganta in living! Cred ca s-ar potrivi ori o draperie turqoise, in aceeasi nuanta cu pernele de pe canapea, din material lucios, prinsa pe timp de zi cu ornamente gri, ori un material brocat gri, asemeni canapelei cu elemente florale sau linii foarte delicate, cu negru sau argintiu prinse cu ornamente negre. Daca gasiti un material brocat in nuanta pernelor cu modele incastrate cu gri deschis sau argintiu, ori cu negru, s-ar potrivi la fel de bine.

Matache a scris:

Nu mi se pare prea luminata camera, sigur vrei draperii? Nu m-as axa prea mult pe nuanta pernelor, astea se schimba mai des ca draperia sau perdeaua pentru ca se deterioreaza mai repede, ia in seama sfaturile Elenei exceptie cele cu pernele

magdalena a scris:

Cu siguranta o draperie culoarea untului , sidefata cu irizații fine gri si turqoise !!!!

Ramona a scris:

Buna ziua ,sunt in mare dilema vreau sa amenajez un living am parchet gri un perete este gen estuco gri cu verde caky canapea este bej cu venghe pernele le pot schimba nuanță nu știu ce culoare de mobila as pute sa pun pe peretele acela , am televizorul pe mijlocul peretelui.Livingul nu este foarte luminat. Mulțumesc din suflet.as dori sa va trimit o poza cu peretele?

Gabriela M. a scris:

Daca interiorul nu este prea luminos, va sugerez alegerea unei culori deschise a mobilierului: alb, lemn natur nuanta stejar sau fag si doar cateva elemente de contrast: sertare + polita; usi+ polita in nuantele gri deschis (gri cositor sau gri otel). Forma mobilierului poate fi ales de dvs, cu zona inferioara ce poate sa aiba sertare, dulapioare inchise cu usi, in timp ce lateralele pot avea inaltimi diferite, dominante fiind spatii semiinchise sau polite deschise care flancheaza televizorul. Alegeti ca elementele in culoarea de contrast (griuri) sa apara mai mult in partea de jos, iar pe corpurile inalte doar foarte delicat, intr-o polita sau pe o mica portiune verticala de fundal. Feroneria pentru sertare si usi poate fi din metal cromat (o alta nuanta de gri deschis). Pernele de pe canapea pot fi imbracate diferit, in tesaturi vesele (buline, cercuri, linii) care sa aiba fondul kaki foarte deschis+alb+gri foarte deschis; fondul gri otel+alb+negru; fondul crem+kaki+alb sau maro foarte inchis. Un rol decisiv il poate avea si covorul, care sa aiba dominanta cromatica crem, iar in nuantele: kaki, gri fier, gri otel si negru foarte putin sa fie realizat un model fantezist. Astfel cromatica dominanta va fi deschisa: mobila, canapea, covor, iar culorile de contrast sunt griurile neure si kaki.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    draperie living,    mobila gri,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro