Mobila mica living - sfaturi pentru alegerea culorii potrivite
Buna,
Intrebarea mea ar fi simpla ,dar rezolvarea pentru mine e foarte grea. As dori o mica mobila in living si o masa micuta. Modelul mi-am ales dar la nuanta nu ma pot hotari. Mentionez ca am un coltar gri deschis ,parchet gri inchis ,perdea alba si peretii de culoare violet. Va rog un sfat pt draperii dar mai ales la masuta si mobila. Multumesc ,astept cu nerabdare sfatul.
Intrebare trimisa de un cititor din - REGHIN , Mures
vezi si firme constructii Mures
Raspunsuri si comentarii
Multumesc pt ajutor.Am sa tin cont,voi fi atenta la detalii.
Posteaza!
Taguri: mic mobilier pentru living , hol , sfaturi parchet , sfaturi perdele si draperii ,
Taguri: mobila living, culori living,
Dupa ceea ce ati precizat, cred ca este un living mai putin spatios. Deoarece aveti deja parchetul gri inchis, va sugerez sa alegeti mobilierul in tonuri deschise, eventual gri otel sau gri deschis, asemeni canapelei. Daca nu sunt aceste variante coloristice, optati pentru mobilier negru mat. Daca puteti face mobilierul pe comanda, va puteti alege ca nuanta dominanta lila ci combinatie cromatica de accent mov. Masuta poate fi pe structura de metal cromat, cu blatul de sticla. Aceste tipuri de mese au forme diferite, motiv pentruc are puteti alege varianta blat rotund, sau patrat cu suport median, cu suport tip trepied, cu suport modern (asemanatoare globului pamantesc). Pentru draperii va sugerez un material brocat lila (mov foarte, foarte deschis) sau alb cu mici elemente decorative mov sau lila. Covorul pe care il amplasati in camera, ar trebui sa aiba nuanta dominanta gri asemeni canapelei, cu model modern, fantezist, in care sa apara nuantele: lila, gri inchis, alb, iar negru si violet foarte putin, doar de accent.