renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Modele de perdele pentru bucatarie

Buna ziua Ce modele de perdele pentru bucatarie se mai poarta ?? Am o bucatrie de 11 metri patrati la casa cu tocarie de stejar la geamuri. Bucataria este amplasata pe est. Nu am idee ce perdele sau daca se mai poarta in bucatarie. Mentionez ca imi doresc ca designul interior al bucatariei sa fie unul modern. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Arad , Arad
vezi si firme constructii Arad

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Fireste ca perdelele pentru bucatarie se poarta, acestea fiind necesare pentru a filtra lumina soarelui si pentru a asigura intimitate fata de „curiosii” care trec pe langa fereastra. Daca va doriti un design modern, va sugerez sa alegeti o perdea simpla, uni, intr-o nuanta adecvata cromaticii interioare. Fie ca o veti asorta cu nuanta faiantei, a pardoselii sau va fi doar o nuanta de contrast. Modelul ales trebuie sa aiba cel mult cateva dungi ca bordura in partea de jos, fara alte elemente decorative. Dimensiunea perdelei pe lungime o puteti alege in functie de situatie: daca aveti si o usa spre terasa/balcon langa fereastra, va trebui ca perdeaua sa fie pana aproape de pardoseala (fara sa o atinga); daca geamul este simplu, lungimea perdelei ar trebui sa il acopere, trecand ca lungime cu 15-20cm de acesta; daca aveti langa geam calorifer, perdeaua sa ajunga deasupra acestuia, cu 1-2cm. Feriti-va de perdelele cu insertii florale, dantele, fructe, etc. deoarece vor contrasta cu amenajarea moderna pe care ati realizat-o sau pe care o doriti.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: idei amenajare bucatarie , perdea ,

Taguri:    perdele si draperii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro