renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Montare faianta intr-o baie cu pereti din lemn tencuiti si zugraviti?

Vreau sa amenajez o baie in casa parinteasca care este construita din lemn,in fosta camara,care este tencuita si zugravita.Ce ar trebui sa fac sa dau jos tencuiala,cu ce sau cum sa izolez peretii ca sa pot pune faianta? Nu stiu daca am pus bine intrebarea

Intrebare trimisa de un cititor din - Bicaz-Chei , Neamt
vezi si firme constructii Neamt

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Nu este necesar sa eliminati tencuiala existenta, deoarece adezivul cu care se monteaza faianta permite aderenta pe orice suprafata. Va sugerez sa alegeti un adeziv pentru medii umede, eventual unul adecvat si pentru exterior si pentru interior. O varianta a alegerii dvs. ar putea fi „Weber H2O” ce se poate utiliza fara amorsa, dar si cu o amorsa specifica „Weber GR 100” aplicata inainte de montarea faiantei. Acest tip de amorsa este utilizata si in industria constructiilor cu absorbtie de apa foarte ridicata sau scazuta: beton proaspat, tencuiala proaspata, tencuiala veche, zidarie, placi ceramice, lemn, metal, PVC. O alta varianta de adeziv este CM 9 de la Ceresit cu utilizare in interior sau CM 11 de la Ceresit adeziv pentru exterior si interior.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: casa pe structura de lemn , tencuiala , faianta ,

Taguri:    tencuiala,    izolatie,    faianta,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro