renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Mucegai pe mobila din bucatarie intr-o casa veche

Buna ziua, Locuiesc intr-o casa veche, batraneasca, renovata recent, izolata termic pe exterior cu polistiren. Partea din spate a casei este ingropata partial in pamant, fiind un teren in panta. In aceast loc se afla bucataria si camara. Cu toate ca zilnic aerisesc aceste incaperi am constatat cu stupoare ca in aceasta iarna a inceput sa apara mucegai pe peretele din pamant in spatele corpurilor de mobilier. Am curatat cu solutie speciala antimucegai insa tot a reaparut. ma deranjeaza enorm problema si nu stiu cum sa rezolv intrucat mobila a inceput sa se degradeze. Va rog oferiti-mi o solutie. Multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Vaslui
vezi si firme constructii Vaslui

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Deoarece peretele aferent camarii si bucatariei este in pamant, este posibil ca stratul de pamant sa acumuleze umezeala de la factorii externi (zapada, apa pluviala). Temperatura din interiorul bucatariei si aspectul semnalat anterior favorizeaza umiditatea - mucegaiul. Pentru a elimina problema va trebui sa decopertati zona de pamant aferenta peretelui/peretilor, lasati sa se usuce bine, aplicati solutii antimucegai din comert atat pe interior, cat si pe exterior in mai multe etape, ulterior izolati peretele exterior cu materiale specifice izolarii termice. Intre perete si zona de pamant lasati un spatiu si sapati (eventual) un sant de scurgere a apei ce se poate acumula si ulterior infiltra pe la temelie.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: igrasie ,

Taguri:    solutii impotriva mucegaiului,    condens,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro