renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Mucegai pe pereti solutii pentru indepartare

Acum 2 ani am zugravit o camera (locuiesc intr-un bloc la parter).In urma cu 2 luni am observat niste spori de mucegai aparuti pe peretele cu fereastra si pe grinda de rezistenta de pe peretele din dreapta.Acesti spori cresc repede, i-am sters cu o laveta absorbanta dar degeaba.Ce sfat imi dati sa rezolv aceasta problema? Pot scapa printr-un tratament aplicat pe pereti sau trebuie sa zugravesc din nou? Multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Biucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Mariana R. a scris:

Deoarece mucegaiul abia a aparut, poate fi indepartat cu solutii tip spray din comert. Aplicati prin pulverizare solutie pe perete, depasind cu 2-4 cm zona in care a aparut mucegaiul. Lasati sa actioneze, apoi stergeti cu o carpa curata. Chiar daca timp de 2-3 zile nu reapare, pulverizati din nou suprafata si lasati sa actioneze, apoi stergeti. Sporii de mucegai sunt foarte rezistenti, motiv pentru care va trebui sa interveniti iar dupa 4-5 zile. Incercati sa aerisiti foarte bine incaperea zilnic si sa identificati cauza aparitiei mucegaiului. Ca produse puternice care pot fi folosite va sugerez: “Savo antimucegai”, “Bison antimucegai”, “Cillit bang antimucegai”. Personal am folosit produsul de la Savo, am aerisit incaperea zilnic cel putin 20 minute si am scapat de mucegai. La mine aparuse din aerul umed de la bucatarie care patrundea in dormitor.

Georgeta Sandu a scris:

daca mucegaiul reapare e posibil sa fi patruns mai adanc; mama a avut o problema asemanatoare si nu a scapat pana nu a dat jos totul pana la beton. A aplicat apoi un strat nou de tencuiala, bine ar fi sa fie antimucegai si apoi a aplicat vopsea lavabila tot antimucegai. In magazinele de specialitate aveti o gama larga de produse de acest gen. Din experienta si din tot ce am citit, pot spune ca Aeria Gold este o vopsea foarte buna si este si antimucegai

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: igrasie , mucegai ,

Taguri:    izolatie,    amenajare apartament 2 camere,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro