Mutare centrala termica din bucatarie in balcon
Salutare,
Mi-am inchis in sfarsit balconul si pentru ca am centrala montata pe peretele cu balconul numai ca in bucatarie si cum bucatariile de apartament sunt "foarte spatioase" m-am gandit ca as putea muta centrala pe gaz cu tiraj fortat in balcon pe acelasi perete numai ca in exterior. Intrebarea mea este daca pot face acesta lucrare cu o firma oarecare care monteaza centrale sau trebuie musai sa apelez la firma care sa modifice instalatia de distributie asta presupunand din nou acord accces de retea de la gaze , proiect , autorizatii si alti bani cheltuiti aiurea? Practic traseul de tevi nici nu ar necesita modificare ci doar o mica prelungire de maxim juma de metru.
Ce spuneti?
Intrebare trimisa de un cititor din - Braila , Braila
vezi si firme constructii Braila
Raspunsuri si comentarii
1.Daca montez centrala in balcon izolat termic si inchis cu termopan este nevoie de calorifer si in balcon ?
1.Daca montez centrala in balcon izolat cu polistiren si inchis cu termopan este nevoie de radiator si in balcon?
2.Ce pericol este daca o parte din tarseul de incalzire trece prin balcon la o camera?
Posteaza!
Taguri: centrale termice, preturi,
Daca vrei sa schimbati locul de amplasare al centralei aveti nevoie de un nou proiect. Daca centrala va fi montata in balcon si acesta este inchis catre bucatarie luati in calcul si un detector de gaz in balcon