renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Nu scap de mucegai si igrasie chiar si dupa ce am izolat

Buna ziua! As dori daca se poate o solutie pentru urmatoarea problema: Imi apare mucegai si umiditate ridicata intr-un dormitor si o bucatarie construite de ai mei acu vreo 10-15 ani!Ele sunt lipite de casa veche. apare in coltul dormitorului pe pardoseala si urca pe perete cam la 1 - 1,2 m iar la bucatarie urca mai sus chiar si pe tavan!Au fost incercate urmatoarele solutii: 1.izolatie pereti pe interior cu polistiren expandat 3 cm apoi rigips verde ...problema a persistat 2.izolatie polistiren expandat 5 cm pereti pe exterior ,plasa si adeziv ...degeaba... Mentionez ca aceste anexe sunt facute la -15 cm fata de nivelul casei vechi. Am inteles de la un inginer ca nu a fost facuta izolatia intre fundatie si pereti cum trebuie..si apa urca capilar in pereti! eu tin minte ca a fost pus intre pereti si fundatie ...banda pvc care se folosea la izolatul tevilor . In scurt timp vom schimba acoperisul ..incercam sa aducem la aceeasi cota camerele si sa inaltam cu un rand de caramida zidul . Care ar fi variantele de remediere? Va multumesc!!

Intrebare trimisa de un cititor din - Odorheiu Secuiesc , Harghita
vezi si firme constructii Harghita

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Mucegaiul este foarte rezistent si dupa cum precizati, este posibil sa se mentina datorita zonei umede existente la exterior, eventual in fudatie. Spatiul de aeratie fiind foarte mic, aproape inexistent intre imobilul vechi si cel nou, orice izolatie interioara ati face mucegaiul patrunde. Cred ca solutia de izolatie folosita mai demult (banda izolatoare)fie ca nu face fata �invaziei � mucegaiului, fie ca nu a fost aplicata corespunzator. Pentru a scapa definitiv de aceasta problema, solutia ar fi sa daramati respectivul perete si sa refaceti totul de la fundatie. In prezent materialele de constructie sunt mult mai rezistente la mucegai si tehnologia utilizata in constructii permite o asemenea lucrare. Ar fi pacat sa faceti iar alte investitii care se vor dovedi ineficiente in cativa ani!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: Mucegai si condens ,

Taguri:    extindere casa,    mucegai,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro