Nu functioneaza butonul din afara rezervorului, care ar fi cauza?
Nu functioneaza butonul din afara rezervorului. S-a adancit. Despre ce poate fi vorba? Multumim
Intrebare trimisa de un cititor din - Oradea , Bihor
vezi si firme constructii Bihor
Raspunsuri si comentarii
Multumesc pentru raspuns.scuze ca nu am explicat bine. Dar am pus si niste poze �cand am intrebat, ulterior am vazut ca mi a dat eroare la incarcatul pozelor. Am atasat poze in mail ul primit dd la dumneavoasyrs.E vorba de butonul de deasupra rezervorului de wc.am incercat sa l desfiletez dar nu merge cred ca are vrun mecanism pe dinauntru.
In cazul acestor rezervoare, indiferent de firma de fabricatie, au o durata de functionare de cca. 3-4 ani in conditii de utilizare normala. Dupa acest timp, va puteti astepta la mici sau mari defectiuni care impun inlocuirea totala a acestuia. In cazul dvs. puteti schimba doar rezervorul, nu si vasul wc. Este posibil sa fie necesara o interventie si la conducta de alimentare/evacuare a acestuia pentru o functionare in parametri normali. Cumparati un rezervor identic si apelati la un instalator sa va faca montajul.
Multumesc asa vom proceda.din pacate are 1 an
Posteaza!
Taguri: obiecte sanitare ,
Taguri: vas toaleta, defecte,
Nu ati precizat de la ce recipient este butonul. Daca este vorba despre unul cu filet, e posibil sa se fi defectat filetul si se rezolva inlocuind butonul sau sectiunea cu filet si buton. Daca este un alt tip de buton, e posibil sa fie nevoie sa inlocuiti intregul ansamblu caruia ii apartine. Va puteti adresa unui mecanic sau daca este vorba despre o centrala termica, unei societati care asigura service la domiciliu(sau echipa care v-a facut montajul) daca este inca in garantie sau daca aceasta a expirat.