Nu functioneaza butonul din afara rezervorului, care ar fi cauza?
Nu functioneaza butonul din afara rezervorului. S-a adancit. Despre ce poate fi vorba? Multumim
Intrebare trimisa de un cititor din - Oradea , Bihor
vezi si firme constructii Bihor
Raspunsuri si comentarii
Multumesc pentru raspuns.scuze ca nu am explicat bine. Dar am pus si niste poze cand am intrebat, ulterior am vazut ca mi a dat eroare la incarcatul pozelor. Am atasat poze in mail ul primit dd la dumneavoasyrs.E vorba de butonul de deasupra rezervorului de wc.am incercat sa l desfiletez dar nu merge cred ca are vrun mecanism pe dinauntru.
In cazul acestor rezervoare, indiferent de firma de fabricatie, au o durata de functionare de cca. 3-4 ani in conditii de utilizare normala. Dupa acest timp, va puteti astepta la mici sau mari defectiuni care impun inlocuirea totala a acestuia. In cazul dvs. puteti schimba doar rezervorul, nu si vasul wc. Este posibil sa fie necesara o interventie si la conducta de alimentare/evacuare a acestuia pentru o functionare in parametri normali. Cumparati un rezervor identic si apelati la un instalator sa va faca montajul.
Multumesc asa vom proceda.din pacate are 1 an
Posteaza!
Taguri: obiecte sanitare ,
Taguri: vas toaleta, defecte,
Nu ati precizat de la ce recipient este butonul. Daca este vorba despre unul cu filet, e posibil sa se fi defectat filetul si se rezolva inlocuind butonul sau sectiunea cu filet si buton. Daca este un alt tip de buton, e posibil sa fie nevoie sa inlocuiti intregul ansamblu caruia ii apartine. Va puteti adresa unui mecanic sau daca este vorba despre o centrala termica, unei societati care asigura service la domiciliu(sau echipa care v-a facut montajul) daca este inca in garantie sau daca aceasta a expirat.