renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Nu stiu ce culoare sa vopsesc peretii din living si bucatarie

Buna ziua, As avea si eu cateva intrebari in legatura cu amenajarea unui living + bucatarie. Dulapul din living este wenge si stejar cremona, mobila de bucatarie este magia + artar, parchetul stejar auriu. Am decis sa predomine mai multe nuante de maro. Coltarul si masa vor fi si ele maro. Initial am vrut culoarea la pereti tot un crem, dar cred ca ar fi prea mult. Ce culoare ati recomanda? As dori un mediu linistit si relaxant. Multumesc frumos

Intrebare trimisa de un cititor din - Resita , Caras Severin
vezi si firme constructii Caras Severin

poza 1 poza 2

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Buna ziua. Daca doriti sa mentineti paleta coloristica in tente ca maro-bej-crem v-as sugera sa vopsiti unul din peretii din living ( de preferat cel mai lung si fara mobila ; spre exemplu cel pe care aveti pozitionata canapeaua) intr-o nuanta calda de ocru.Este o culoare calda, relaxanta si calmanta.Pentru un plus de contrast puteti cumpara o canapea intr-o nuanta de gri-violet sau violet inchis.In cazul in care aveti deja canapeaua achizionata , puteti pune pe ea un material protector in aceste nuante. Se va crea o atmosfera prietenoasa si primitoare. La fel ca in poza cu bucataria, puteti folosi gresie in nuante de ''siena naturala'' sau maro '' umbra arsa'' pana in dreptul corpurilor etajate si restul de pereti si tavanul albi sau tavanul alb pur si peretii un alb murdar (usor spre culoarea untului ). S-ar potrivi cu o gresie alba cu usoare insertii de gri care sa semene cu marmura. Puteti alege o perdea alba simpla cu un imprimeu discret cu nuante de galben,rosu temperat ,griuri sau o jaluzea din bambus.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: living , design interior , bucatarie , amenajari interioare ,

Taguri:    culori zugraveli interioare,    mobila wenge,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro