renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

O casa construita din bca YTONG are nevoie de stalpi de sustinere?

Buna ziua, In primavara vreau sa construiesc o casa de 10/7 m din bca ytong de 25. Casa va avea parter si etaj mansardat. In acest caz va avea nevoie de stalpi de sustinere? Daca da, imi puteti spune de cati anume?

Intrebare trimisa de un cititor din - Iasi , Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
TUDOR a scris:

Buna ziua,
Orice constructie pentru sigurata dumneavoastra necesita stalpi de sustinere.
Suntem o firma din Chitila,va stam la dispozitie cu deosebita placere,seriozitate si profesionalizm

Va multumesc
CU STIMA SI RESPECT,TUDOR
TEL 0740189710
EMAIL [email protected]

Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Orice casa trebuie sa aiba o structura de rezistenta, care incepe de la baza cu fundatia si elevatia, stalpi, centuri, placa, toate armate cu fier beton si dimensionate functie de mai multi factori: natura solului, inclinatia, marimea cladirii, daca are sau nu etaj sau mansarda, zona seismica.
Numarul de stalpi se stabileste functie de mai multe criterii. Unul din ele ar fi configuratia cladirii, amplasarea zidurilor interioare. Obilgatoriu Vor fi stalpi la colturile cladirii, si acolo unde se leaga zidurile interioare de cele exterioare.

Pentru alte detalii, ma puteti contacta pe telefon 0720088161, mail [email protected], inclusiv pentru executarea lucrarii.
Alexandru Margescu

Mihut Benone a scris:

Ideea este ca daca totusi iti construiesti o casa, apoi sa fie una trainica,care poate fi lasata mostenire copiilor, ca doar nu vrei a fi tu Mesterul Manole, ce faci azi maine sa se urneasca. Deci eu zic ca ai nevoie de stalpi de sustinetere si centura, si poti sa ii pui o mansarda de toata frumusetea. S apoi casele din lemn sau BCA sunt cele mai calduroase. Si doar sti ca la noi in Romania sunt ierni si veri ca nicaieri. Oricum ii trebuie o fundatie solida cu armatura de fier beton, centura de rezistenta, planseu(daca vrei beci). Trebuie sa fi atent este adevarat la materiale pentru ca s-au mai vazut si cazuri de au luat bani din banc a si nu le-a ajuns nici pentru fundatie , ca s-au apucay frate sa toarne la cifele cu beton. Dar fiecare face dupa punga lui. Oricum, e mult pana ii pui steagul in varf. Spor la treaba

Marian a scris:

Buna seara si multi ani la toti!
Va rog sa-mi spuneti daca este posibila urmatoarea formula pentru o casa: Fundatie, caramida ytong A+forte, stalpi de sustinere dar ceva discret inglobati in zidul de bca, centura si planseu format din grinzi de beton prefabricat cu caramizi bca intre grinzi apoi plasa fier beton si turnat beton 5 sau 10 cm.
Ce va spun acum este si pe youtube de la ytong. Se poate asa ceva si in Romania?
Locuiesc in Iasi si vreau sa construiesc o casa si imi place ce vad si citesc despre Ytong. Vreau o casa care sa respire, fara prea mult beton, fara polistiren si alte plasticuri.

Cu respect
Marian
iasi

Titel a scris:

Conform specificatiilor producatorului, BCA Ytong Forte NF permite o constructie fara stalpi de sustinere pe 2 niveluri. Important este ca structuristul si verificatorul de proiect MLPAT sa accepte acest lucru. Parerea mea este ca mai bine sa nu alegeti varianta unui planseu din beton armat peste parter.

Mihai H a scris:

Parerea mea proprie si personala este sa luati legatura cu un reprezentant YTONG. Stiu ca in functie de zona seismica si de tipul de BCA YTONG folosit Forte Basic sau A+ proiectantul va poate spune ce se poate si ce nu. Teoretic ceea ce prezentati dvs. pare realizabil insa trebuie parerea unui structurist.

anton dan a scris:

Buna ziua !
As dori sa construiesc o veranda din grinzi de lemn 100x100 iar intre grinzi sa utilizez BCA YTONG 200x200x600. Am citit despre BCA YTONG si mi-a placut ideea . Este compatibil BCA SI GRINZILE DE LEMN ? AS DORI TARE MULT UN RASPUNS, DEOARECE ASTEPT PRIMAVARA SI VOI INCEPE CONSTRUCTIA. MULTUMESC

Paulet a scris:

Construim case din Yutong .
Pentru cei care nu doresc sa faca stalp pot opta pe samburi care vor fi camasuiti cu styropor. 0766271435

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructii case ,

Taguri:    casa din bca,    casa cu etaj,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro