renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

O idee de culoare pentru un living cu maro si gri?

Buna ziua ! As vrea sa renovez livingul dar nu am nici o idee de culoare. Parchetul este culoarea artarului deschis,canapea gri,mobila pt tv aproape acelasi gri ca si canapeaua,covorul maro inchis,masa si scaunele de mancat sunt maro inchis,perdele crem cu dungi verticale maro si gri iar draperiile sunt crem cu dungi gri si maro. Peretii sunt deocamdata albi ,as vrea sa dau un pic de culoare camerei,eventual as putea schimba si draperiile cu perdelele. Ma gandeam la peretele din spatele canapelei sa il fac de culoare capuccino ... ce culoare si ce model imi sugerati ? Imi puteti arata poze exemple ? Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Baia Mare , Maramures
vezi si firme constructii Maramures

poza 1 poza 2 poza 3

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In interior aveti multe tonuri de pamant, care se completeaza, dar este necesara o culoare de accent. In acest caz, va sugerez sa schimbati draperiile cu unele intr-una dintre nuantele: brun roscat, caramiziu, rosu chihlimbar, verde avocado, verde menta. Pe peretele din spatele canapelei sau pe cel pe care privirea direct cand intri in camera puteti aseza un tapet modern din matase cu fondul in nuanta draperiei (oricare dintre nuante o alegeti) cu un model fantezist de elemente decorative in nuanta bej, alb, crem: cercuri, rotunduri, alte forme geometrice sau combinatii de linii, ar fi preferabil nu verticale, deoarece se regasesc in perdea. O alta varianta pentru nuanta de accent in living ar fi sa zugraviti un perete sau doi pereti, opusi sau alaturati in nuanta de portocaliu cald + galben sau ocru + galben soare (galben mai intens) sau vernil + alb. In cazul in care doriti sa zugraviti, alegeti pentru draperii o nuanta in acelasi registru cromatic a nuantei peretelui de accent, dar mai intensa.

Lucrezia a scris:

Bună ziua,am facut in living gri cu un verde menta deschis,avand ca napeaua crem deschis si mobila alb cu gri

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: culori ,

Taguri:    renovare apartament,    asortare culori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro