renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

O izolatie interioara cu polistiren de 2 cm este eficienta?

Buna ziua. Am o casa din bca si izolata pe exterior cu polistiren de 5cm. Pot face izolatia interioara cu polistiren de 2cm?

Intrebare trimisa de un cititor din - Vaslui , Vaslui
vezi si firme constructii Vaslui

Raspunsuri si comentarii
Florin a scris:

se poate izola pe interior cu polistiren de 2 cm. Sfatul meu este sa puneti polistiren extrudat pentru ca este mai dens si mai tare si sa nu folositi polistiren expandat pentru ca la dimensiunea de 2 cm este prea firav

Florin a scris:

Realizarea izolatiei interioare se face numai cu polistiren ce se aplica peste placa de beton, dupa ce s-a curatat foarte bine tencuiala anterioara. Peretele se da cu un strat de amorsa, inainte de a monta cu dibluri si cu adeziv special placile de polistiren. Peste suprafata obtinuta se pune plasa speciala pentru mentinerea rezistentei placilor de polistiren, dupa care se da un strat de glet, apoi se aplica vopseaua pentru pereti. Obtineti astfel pereti drepti in interior, dar exista pericolul de a se dezvolta mucegaiul generat de slaba aerisire a peretilor.
In cazul aplicarii stratului de polistiren, nu se realizeaza si izolare termica, deoarece placile de beton fiind in exterior in contact cu factorii de mediu, se vor raci excesiv pe timpul iernii sau in verile ploioase, nu se vor incalzi suficient pe timp de vara astfel incat transferul de temperatura sa patrunda in interior pentru a oferi confort termic.
Izolarea interioara cu placi de polistiren nu genereaza confort termic, ci doar un aspect placut al peretilor drepti, lucru ce se poate obtine si fara stratul de polistiren, doar cu un glet slefuit peste care se aplica vopseaua in culoarea preferata.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    polistiren interior,    constructie casa BCA,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro