renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

O pata de culoare pentru living

Buna seara... revin cu pozele pentru living... dar o sa descriu si in cuvinte cateva detalii in cazul in care nu se incarca pozele: livingul zugravit cu lavabila alba cu draperia kaki cu crem perdeaua alba cu cercuri, canapeaua crem cu brate imitatie piele maro deschis si mobila alba cu maro inchis iar pe jos gresie vrem spre gri.... Vreau o pata de culoare! Va rog un sfat .... Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Resita , Caras Severin
vezi si firme constructii Caras Severin

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Nu am putut vizualiza pozele. Cred ca niste perne decorative in nuantele: maro coniac, verde iarba, combinatia verde si crem si maro inchis sau maro inchis si bej amplasate pe canapea, ar aduce o pata de culoare interiorului. De asemenea, un covor shaggy (cu fire lungi) care sa aiba nuanta dominanta de maro coniac si un model fantezist, discret cu nuante de negru si bej s-ar potrivi in interior. Daca va place, aplicati un sticker decorativ negru, un model fantezist, pe peretele de langa canapea sau pe un perete care intra sub incidenta vizuala a celui care intra in camera. Stickerul si covorul vor avea impact vizual puternic si vor personaliza designul. Daca nu preferati stikerele decorative, amplasati un lampadar elegant langa canapea, care sa aiba nuantele precizate mai sus.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    accent culoare,    idei livinguri,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro