Oferta pentru repararea unui lift de bloc
Buna ziua,
Rugam firmele de pe site se ne prezinte o oferta pentru repararea unui lift de bloc .
Scara de bloc pentru care solicitam oferta are 8 nivele. Ce ne intereseaza la aceasta reparatie: refacere instalație electrica aferenta, motor cu troliu nou ,plus alte reglaje pentru o buna functionare.
Multumim,
Intrebare trimisa de un cititor din - Sighetu Marmatiei , Maramures
vezi si firme constructii Maramures
Raspunsuri si comentarii
Imi cer scuze, am uitat sa mentionez.....
Blocul se afla in cartierul Viziru din orasul Braila.
Multumesc
In localitatea de unde sunteti nu exista asemenea firme. Va oferim date de contact ale unor firme din Bucuresti si una din Ilfov, cele mai aproape de Braila. Distanta nu este mare si puteti negocia asupra lucrarii, materialelor, eventual deplasarea. Date de contact: „ASCENSORUL”, str. George Georgescu, nr. 10, sector 4 Bucuresti, tel: 021.336.85.40; „TOP TOTAL COM SERVICE”, Bd. Chisinau, nr. 12, bl. B22, sector 2 Bucuresti, tel: 021.252.21.17 sau 0723.621.506; “ASCENSORUL ROMSERVICE COMPANY S.A.”, str. Prof Mitrita Constantinescu, nr. 6, sector 3, Bucuresti, tel: 021.320.17.64 sau 021.320.17.65 „ARSENIE SERVICE LIFT” Linia de centura, nr.2 corp C, Stefanestii de Jos, judetul Ilfov; tel: 021.242.44.39 sau 021.250.95.15. Sper ca v-am fost de ajutor! Toate cele bune!
Buna ziua,
Va multumesc mult pentru ajutorul acordat.
Va doresc o zi cat mai placuta in continuare.
Posteaza!
Taguri: lift , blocuri , preturi , instalatii electrice ,
Pentru a va putea ajuta in aceasta problema, va rugam sa reveniti cu amanunte privind localitatea in care domiciliati, astfel incat sa va putem oferi date de contact ale unor firme in scopul remedierii situatiei semnalate. Va asteptam cu informatiile solicitate mai sus!