renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Oferte proiect amenajare bucatarie de apartament

Vreau sa imi amenajez bucataria (e o bucatarie clasica de apartament). Pentru asta am ales mai intai electrocasnicele, iar acum caut sa fac un proiect. Dar nu gasesc un designer care sa imi propuna idei de amenajare, cu amprenta personala si abordari care sa nu fie standard. La orice firma am apelat, am gasit doar tehnicieni care imi dau cotele dulapurilor ce le aleg eu. Ma puteti ajuta sa aflu un astfel de designer?

Intrebare trimisa de un cititor din - Iasi , Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Va sugeram sa fiti propriul dvs. designer (din multe motive lesne de inteles). In acest scop, va ofer cateva sugestii. Daca bucataria este spatioasa, amplasati mobilierul pe unul dintre pereti, astfel incat sa aveti si corpuri inchise cu rafturi cu inaltimi diferite asezate pe pardoseala, dar si corpuri suspendate. Daca doriti sa incastrati chiuveta in masca, orice forma ar avea aceasta, cei care va vor realiza mobila vor sti cum sa faca acest lucru. Puteti incastra si plita in mobilier, insa in acest caz blatul sa-l faceti din marmura sau MDF datorita duritatii si rezistentei acestui material. Puteti incastra in partea superioara uscatorul de vase cu picurator astfel incat sa nu aveti vasele la uscat langa chiuveta. Puteti opta pentru corpuri ce contin sertare de depozitare in partea de jos, iar in partea superioara corpuri inchise si spatii deschise cu dimensiuni diferite pentru asezarea unor elemente decorative sau alte accesorii de bucatarie. Avand mobila pe un perete, puteti aseza masa mai mare, 4 scaune sau/si o canapea de 2 persoane. Puteti face un suport tip masa de lucru ce se rabateaza doar la nevoie. Acesta va avea latimea unui corp de mobilier asezat pe pardoseala si lungimea acestuia, dar il puteti introduce sub blat in locasul sau si il scoateti doar cand este necesar. In privinta culorilor, alegeti o culoare dominanta si una de accent. Combinatiile moderne sunt: rosu +alb; alb+vernil; capuccino+alb; capuccino+maro inchis; gri otel+gri fier. Daca obiectele electrocasnice sunt albe, le puteti accesoriza pricarei combinatii de culori. Daca electrocasnicele sunt gri, alegeti o cromatica in tonuri de alb+gri otel astfel incat sa armonizeze cu acestea. Daca bucataria este mica, desfasurati corpurile mai mult pe verticala, asigurati-va ca aveti spatii suficiente de depozitare, masa poate fi rabatabila in doua moduri: a) se trage de sub blat si are un picior de sustinere ce se deschide cu balama, pliindu-se cand se inchide masa; b) masa se deschide prin pliere cu doua picioare de sustinere pe capetele laterale, iar cand este inchisa arata ca usa unui corp lat asezat pe pardoseala. Cand deschideti masa se observa obiectele depozitate in interior, iar cand masa este inchisa e un corp compact. Va asteptam sa ne informati asupra deciziei luate de dvs. Eventual va mai ajutam cu sugestii. In caz contrar, reveniti si va oferim date de contact ale unor firme de design interior.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: preturi , firme arhitectura , design interior ,

Taguri:    amenajare bucatarie,    proiectare,

ADAUGA O INTREBARE