renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Optiuni asezare mobila in living si bucatarie open space

Buna, Va scriu pentru ca am mare nevoie de ajutor. Acum aproape 2 ani am amenajat livingul si bucataria, doar ca odata cu folosirea acestora, mi-am dat seama ca nu am facut cele mai fericite alegeri, si ca multe lucuri nu sunt utile. In aceasta vara, vrem sa o luam de la capat, si de data aceasta sa fie ok. Cu alte cuvinte, vom schimba de la parchet / gresie, pana la mobila, culoare pereti, absolut tot. Am incercat sa fac o schita, atat cat m-am priceput, din care sper sa se inteleaga ceva. Marea mea dorinta este sa am masa cu scaune. In acest moment, am un "bar" in care este integrata mobila de bucatarie, insa nu este deloc comod, plus ca imi da impresia ca pare mult mai inghesuit. Din pacate, intreaga incapere are doar 21 m, loc in care trebuie sa am si bucataria, dar si livingul. Imi puteti da cateva idei despre cum as putea sa pozitionez mobila de bucatarie si cea de living? Multumesc anticipat :)

Intrebare trimisa de un cititor din - bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

poza 1 poza 2 poza 3

Raspunsuri si comentarii
Steluta Rusu a scris:

Pentru a asigura un spatiu mai amplu, realizati o “insula” in spatiul actual al barului, lasand spatiu de trecere intre aceasta si corpurile suspendate ale bucatariei (unde aveti in poza cuptorul cu microunde). “Insula” sa aiba spre bucatarie spatii de depozitare, preferabil inchise cu usi, iar spre living o masa in forma de semicerc; latura dreapta a mesei( diametrul -daca o privesti ca pe un semicerc) poate fi pe toata lungimea barului sau puteti lasa stanga/dreapta 20-25 cm daca acesta vi se parea prea lung. Astfel, forma rotunda a mesei va completa spatiul spre living si sub ea pot fi asezate scaunele cu spatar; spatiul de trecere intre corpurile suspendate din bucatarie este adecvat; blatul si masa asigura spatiu adecvat activitatilor specifice.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    bucatarie,    mobila,    amenajare living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro