renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Paravan despartitor decorativ - de unde pot cumpara?

Buna ziua As dori sa achzitionez un astfel de paravan. Ma puteti ajuta ? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Buna ziua,

Poza la care faceti referire este postata in galeria de imagini a articolului, doar ca sursa de inspiratie , pentru cei care cauta o solutie pentru delimitarea unei camere, folosind diverse piese de mobilier. Este un model de paravan despartitor din lemn sau MDF vopsit, care cred ca poate fi executat cel mai bine pe comanda, la o firma de profil.
Exista astfel de firme care se ocupa de confectionarea paravanelor si partitiilor despartitoare decorative. Depinde si din ce oras sunteti, pentru ca sfatul meu ar fi sa mergeti sa vedeti ce produce au expuse in show-room, si doar daca va plac sa le si comandati.
Am gasit pe internet doua astfel de firme ( personal nu cunosc nimic despre aceste companii), in Bucuresti: panouridecorative.ro si rollux.ro

Poate exista si alti cititori, din comunitatea de pe forum, care ne pot ajuta cu niste recomandari. Ne-ar prinde tare bine... :)

Daca mai aveti si alte intrebari, le astept cu mare drag,

O dupa amiaza cat mai placuta va doresc,
Cu drag Cristiana

Renovat.ro

Elena V. a scris:

In general aceste paravane decorative se gasesc in magazinele care comercializeaza decoratiuni interioare. Intr-unul din marile orase din tara cu siguranta veti gasi ceea ce cautati!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    paravan despartitor,    cumparare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro