Parchet laminat stejar basic - sfaturi alegere nuante mobila
Buna seara!
In sufragerie am un parchet laminat stejar basic, tocurile geamurilor sunt albe si mai am un coltar maro inchis. Ma puteti ajuta, va rog, cu alegerea nuantei mobilei, a usilor, a perdelelor si a culorii peretilor. La mobila nu vreau in niciun caz culoarea wenge sau alte culori inchise care sunt la moda, as prefera ceva mai deschis dar nu stiu ce anume se asorteaza la acest parchet si la coltarul pe care nu imi permit sa le schimb. Multumesc anticipat!
Intrebare trimisa de un cititor din - Slobozia , Ialomita
vezi si firme constructii Ialomita
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: mobila , design interior ,
Taguri: stejar, parchet laminat, mobila deschisa la culoare,
Puteti alege o mobila in acelasi ton cromatic, stejar natur. Va sugerez varianta lucioasa, pentru a fi mai usor de intretinut. Usile pot fi din aceeasi nuanta cromatica, pentru a realiza dominanta cromatica a incaperii. Peretii pot fi in doua nuante, doi si doi sau trei si unul. In acest scop va sugerez: galben pai + crem; ocru+ sampanie; alb+galben soare. La fel de bine puteti opta pentru una dintre aceste culori pentru intreaga incapere. Perdelele albe, din material delicat, cu insertii de model alb din matase, in falduri bogate. Pentru draperii ati putea opta pentru o nuanta uni, material lucios: „carlo trabuc”, maro roscat, maro „cupru”, maro frunza uscata. O alta optiune ar putea fi material brocat cu fondul intr-una din nuantele de mai sus, in care modelul ar putea fi maro inchis, megru sau gri foarte, foarte inchis. Pe timp de zi, draperiile pot fi legate cu un snur din matase maro inchis sau roscat, indiferent de varianta aleasa. Pe canapea puteti amplasa cateva perne decorative in tonuri de bej, crem si maro deschis, una sau doua putand avea nuanta draperiei.