renovat.ro

» » parchet laminat - Forum

parchet laminat

Vrei sa adaugi o intrebare?
Parchet laminat pus peste podea de lemn denivelata are zone unde s-a umflat

Ce solutie ne dati la urmatoarea problema: Casa de barna cu podele de lemn denivelate, sub podea este nisip. Am pus parchet laminat cu folie dedesubt. Acum sunt suprafete unde parchetul este umflat. Va multumim.

Pot schimba placi de parchet laminat din partea de unde am inceput montajul?

Pot schimba placi de parchet dublu click din partea de unde am inceput(sunt mai putine randuri de scos) ,pot face montaj la fel de usor? Va multumesc anticipat.

Cum pot monta parchet laminat pe o pardoseala jumatate placa de beton si jumatate pamant?

Doresc sa montez parchet laminat de 8mm intr-o camera aflata la parterul unei case. Va rog sa ma sfatuiti care sunt pasii de urmat tinand cont de urmatoarea situatie: - o portiune din camera, 4,5 m x3,6 m are placa de beton(sub placa am beci incalzit iarna, trec tevile prin el) . Placa de beton este situata la 14 cm sub nivelul la care trebuie sa ajung cu parchetul. -Cealalta portiune, 1,6 mx 4,6 m este pamant (cam umed si usor lasat). Nu am gasit mucegai sub parchetul vechi si nici fundatia sau zidul nu sunt deteriorate.

Cum se monteaza parchetul laminat dublu clic fara intrerupere in toata casa?

Vreau sa pun parchet laminat dublu clik in toata casa fara intrerupere. Vreau sa intreb daca se monteaza mai greu si cum se procedeaza? In urmatoarea camera se incepe de la usa? Si se monteaza si in partea dreapta si in partea stanga? Este posibil? Cum ar trebui sa procedez sa imi fie cat mai usor? Am nevoie de un anumit tip de parchet laminat in acest caz? Multumesc.

Cum se distribuie corect distanta rostului la montarea parchetului laminat?

Buna ziua, Ati raspuns la o intrebare ca rostul de dilatatie la montarea parchetului laminat trebuie sa fie de 1.5 mm / m liniar. Rostul astfel calculat se imparte la 2 cate o jumatate pe fiecare latura s-au se lasa acelasi rost pe ambele laturi. Este foarte important deoarece vreau sa plachez un hol de 6 m lungime si 2 latime la care usile de la camere si la baie au prag si nu as vrea ca in zona pragului sa arate rau din cauza rostului.

De ce transpira intre folie si parchet ?

Intrebare: am montat pe o pardoseala de lemn parchet laminat dublu clik (pe postele de lemn am plasat polistiren extrudat de 3 cm peste am pus folie de 2 mm si pe urma am asezat parchetul laminat cu dilatarile de rigoare , vreau sa precizez ca este la o cabana pe stilpi deci dedesupt am ventilatie naturala )intrebarea mea este: de ce transpira intre folie si parchet cind afara sunt diferente de temperatura sau umiditate mare ? trebuie cumva sa fac o bariera anti-respiratie sub cabana? ?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro