renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Parchetul se lasa la fiecare calcare pe el, care este problema?

In urma montarii unui parchet de 7 mm intr-un bloc nou, am constatat ca parchetul se lasa la fiecare calcare pe el. Mentionez ca sub el a fost pusa o folie de 5 mm, dar fara sapa autonivelanta. Care ar putea sa fie problema? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Bacau , Bacau
vezi si firme constructii Bacau

Raspunsuri si comentarii
Alexandru,SC Perodicom SRL a scris:

problema este planeitatea sapei....va trebui demontat parchetul, turnata sapa autonivelanta,si remontat parchetul

Cristina a scris:

Multumesc pentru raspuns. Problema este ca actualii proprietari nu vor sa puna sapa, spun ca de vina ar fi folia prea groasa de 5 mm si ca in timp parchetul se va aseza. Daca as aduce o persoana sa faca o expertiza lucrarii, as putea oare astfel sa demonstrez ca lucrarea nu a fost executata conform normelor din amenajari si sa-i oblig pe proprietari sa remedieze problema deoarece ei trebuie sa livreze apartamentul cu parchet, gresie si faianta?

marius a scris:

sant de acord intru totul cu alexandru asa trebuie procedat ,prima oara trebuia turnata sapa autonivelanta,si dupa aceea montat parchetul.

marius a scris:

nu este adevarat nu are nici o vina folia ,daca parchetul se lasa este din cauza planeitatii podelei.

Nicolae a scris:

Buna ziua,

O planeitate acceptata si acceptabila ar fi de 2-3 mm./ml, insa aceasta nu este specificata nicaieri in legislatia tehnica in vigoare. Acum, avand in vedere ca parchetul laminat nu este lipit pe stratul suport intotdeauna va suna a gol atunci cand se va calca pe el mai ales cu incaltaminte cu talpa dura. Nu va ramane decat sa incercati sa convingeti pe cai care au construit sau chiar dvs. sa demintati parchetul si sa turnati o sapa autonivelanta.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    sapa autonivelanta,    parchet,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro