renovat.ro

» » pardoseala - Forum

pardoseala

Vrei sa adaugi o intrebare?
Caut firma pardoseli 3D pentru baie si hol in Bacau

Buna ziua, Sunt din Bacau si as vrea sa fac o baie si poate un hol cu pardoseli 3d,in special ma intereseaza baia care are 2400 mm x 1400 mm. Imi puteti recomanda o firma din Bacau sau care sa se deplaseze pana aici? Sau poate un numar de telefon sau adresa de site de la cineva care face ? Mersi si astept un raspuns.

Cat costa o pardoseala 3 D pentru o suprafata de 24 de mp?

Am o baie de 6 mp si o sufragerie de 18 mp. Vreau sa stiu cat costa o pardoseala cu efect 3D.

Se poate aplica rasina epoxidica 3D si pe pereti - cat costa 1 mp?

Buna ziua vreau sa stiu daca se pot decora si peretii la fel ca pardoselile expodice decorative 3D si cat ar costa 1 metru patrat cu tot cu material si lucru. Va multumesc.

Pardoseala epoxidica se poate aplica peste gresie?

Pardoseala epoxidica se aplica peste gresia sau faianta existenta? Cat costa un mp, in ordine ascendenta, cu manopera inclusa?

Montare linoleum peste pardoseala de la demisol - se poate?

As dori sa imi montez in demisol linoleum peste pardoseala. Sapa este turnata de 3 luni, cu ochiul liber nu vad urme de umezeala. Sub sapa nu am pus nici polisteren nici folie antiumezeala, iar apa nu a iesit in beci, cel putin in ultimii 5 ani de cand locuiesc aici. Care ar fi efectele secundare daca ar prinde umezeala intre sapa si linoleum. Exista acest risc ca dupa lipirea linoleumului sa se dezlipeasca sau sa emane mirosuri de mucegai etc?

Vreau sa aplic o pardoseala epoxidica 3D - unde gasesc o echipa care stie sa o monteze?

Buna ziua, Ma numesc Claudia B si sunt interesata sa aplic o pardoseala epoxidica 3D,in baia din locuinta proprie,situata in localitatea Agarbici,jud.Sibiu. Va rog sa imi spuneti cum pot contacta o echipa care este dispusa sa se deplaseze la fata locului si sa monteze acceasta pardoseala. Va multumesc si astept cu interes o indrumare. O zi minunata.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro