renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pareri mobila de culoare alba in bucatarie

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti parerea voastra sincera despre bucatariile albe. Vreau sa schimb mobila din bucatarie si imi plac tare mult aceste bucatarii albe insa sotul meu nu este de acord cu alegerea mea. Va rog spuneti-mi sunt rezistente, se intretine greu o astfel de culoare? Multumesc tare mult

Intrebare trimisa de un cititor din - Slatina , Olt
vezi si firme constructii Olt

Raspunsuri si comentarii
adrian a scris:

Este bine sa aveti o bucatarie alba vizitati artreniv.ro

Elena V. a scris:

Rezistenta si intretinerea mobilei de bucatarie nu are legatura cu culoarea acesteia! Igiena se impune indiferent de culoarea mobilierului. In cazul in care va doriti mobila alba, puteti sa o faceti din MDF, un material rezistent si usor de intretinut. Vreau sa va atrag atentia asupra unor alte aspecte: o bucatarie cu mobila alba, zugravita in alb, va da impresia de spital; in ciuda culorii deschise, va deveni obositoare in timp. Va sugerez ca, in cazul in care mobila este alba, sa adaugati bucatariei o alta nuanta pentru: pereti, faianta, gresie. Va sugerez culorile: vernil cald, crem, bej, maro cafea cu lapte.

Cristiana a scris:

Buna ziua,

Referitor la intrebarea postata pot spune ca si mie imi plac foarte mult bucatariile albe. Asa cum spunea si Elena, culoarea nu are asa mare importanta. Mai important mi se pare calitatea mobilierului precum si modul in care se intretine o mobila de bucatarie. Am vazut la o cunostinta o mobila superba , cu fronturi din lemn ab, in stil neoclasic, cumparata de la IKEA care in mai putin de trei arata dezastruos. Este umflata pe toate partile. Nu stiu daca nu a intretinut-o cum trebuie sau pur si simplu calitatea materialului lasa de dorit. ( Am patit si eu personal cu o masca de lavoar, cumparata din acelasi loc din lemn tot alb care cu toate ca am avut mereu grija sa fie stearsa de orice urma de apa, in 2 ani a ajut sa arate oribil).
La fel am mai vazut la cineva o mobila stil Provence, alba , cumparata de la Mobexpert care s-a deteriorat destul de usor, in cazul asta persoana respectiva nu prea a avut grija de mobilier, deci nu stiu ce sa iti spun....

Personal, eu bucataria am facut-o pe comanda dupa dimensiunile bucatariei mele, si sunt cat de cat multumita de ceea ce a iesit ( am si aici unele rezerve)

Deci daca optezi pentru mobila alba , ai grija sa alegi una de calitate. Parerea mea este ca cea din MDF pare sa fie mai rezistenta insa nu sunt sigura intrucat nu am pe nicaieri in casa varianta asta de mobila.

Pentru idei si surse de inspiratie iti recomand sa vezi si galeria de imagini din urmatoarele articole:

http://www.renovat.ro/galerie-foto-15-bucatarii-albe-imagini-luminoase-pentru-a-te-inspira-p-138/

Mai jos vezi cateva moduri in care poti adauga o pata colorata intr-o bucatarie alba:

http://www.renovat.ro/cum-adaugi-o-pata-de-culoare-intr-o-bucatarie-cu-mobila-alba-p-315/

Aici cateva imagini si raspunsuri la diverse intrebari primite de la cititori de-a lungul timpului:

http://www.renovat.ro/mobila-bucatarie-alba-p-360/

Si in incheiere imagini cu o bucatarie cu mobila combinata ca si culori: o parte din corpuri albe si o parte lemn natur si cateva pete de culoare, mie mi s-a parut superba:

http://www.renovat.ro/bucatarie-rustica-amenajata-in-alb-cu-tonuri-de-verde-si-bronz-p-220/

Mult succes in alegerea mobilei:)

Sara a scris:

Buna!

Bucatariile albe sunt definiția luxului si al bunul gust. Eu mi-am comandat mobila fe bucatarie alba de la Kuechehntreff.ro si sunt extrem de multumită de alegerea făcută. Se întreține foarte ușor si este extrem de accesibilă.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobila bucatarie , sfaturi ,

Taguri:    mobila alba,    mobila bucatarie,    idei bucatarii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro