Pe o canapea din piele naturala de la Mobexpert au aparut zone lipiciose, cum le inlatur?
Buna ziua
Pe suprafata unei canapele de piele naturala, culoarea brun reflex, de la Mobexpert au aparut "zone lipiciase" dupa ce am dormit si am transpirat abundent.Apalarea cu apa si sapun nu a inlaturat problema, zonele au ramas lipicioase si mate. Ce as putea face. Multumesc!
Teodor
Intrebare trimisa de un cititor din - Satu Mare , Satu Mare
vezi si firme constructii Satu Mare
Raspunsuri si comentarii
Bun�, Teodor, ne-ar ajuta s� ne transmiți datele tale de contact pentru c�, �ntre timp, am luat leg�tura cu magazinele, iar ei așteapt� s� te redirecțion�m. Te rug�m s� ne scrii la [email protected]. Mulțumim. O zi frumoas�!
Servus Theodor,
Am aceeasi problema cu un set Barcelona fabricat de Mobila Dalin. Pielea de pe canapea si de pe cele doua fotolii este lipicioasa. Am incercat de la spalarea cu apa, apa si sapun, diluant, acetona, vopsea super scumpa cumparata din Germania, nets foot oil etc. Acelasi rezultat. Posts stii care a fost problema si ma poti ajuta si pe mine.
Iti multumesc anticipat,
Claudiu
Salut Teodor, Claudiu,
ma bucur sa vad deschis acest subiect deoarece de un an trebuie sa tin o patura peste canapeaua de piele cumparata de la Mobexpert pentru ca altfel ma lipesc de ea ca si cum ar fi data cu lipici. Si cand ridic patura de pe canapea aceasta este lipita complet, pe toata suprafata, trebuie sa trag tare ca sa se dezlipeasca.
Am fost la Mobexepert, am cerut chiar si inlocuirea pe costul meu a pielii dar mi s-a spus ca modelul meu nu se mai fabrica :( .
Daca stie cineva ce trebuie facut, sa scrie aici, vad ca se trimit notificari la adresa de mail a celui care pune anuntul.
Buna ziua , am aceeasi problema cu o canapea din piele culoare brun reflex acizitionata cu ceva timp in urma de la Mobexpert. Ati gasit o explicatie , eventual o solutie de rezolvare?
Buna ziua,
Am cumparat un set de canapea si fotolii din piele de la Mobexpert si la 5 ani s-a crapat si rupt pielea la bratele canapelei. si pernele sunt crapate, in conditiile in care pe brate nu a stat nimeni, pielea a fost stearsa cu lapte Doina.
Ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc!
Buna ziua,
Am aceeasi problema si nu stiu cum s-o rezolv. Daca a gasit careva solutia, va rog, postati aici. Macar spuneti daca Mobexpert v-a sugerat cum sau ce sa faceti?
Multumesc
Posteaza!
Taguri: mobilier ,
Taguri: canapea din piele, reconditionare,
Bun�, Teodor, te sf�tuim s� iei leg�tura cu magazinul de unde ai achiziționat canapeaua sau cu cel mai apropiat magazin Mobexpert și s� soliciți o analiz� a produsului din partea personalului avizat. Reprezentanții Mobexpert �ți vor oferi cea mai rapid� soluție. Mulțumim și aștept�m solicit�rile tale pe site-ul nostru, mobexpert.ro. O zi frumoas�!