Pentru a monta plita si cuptor pe gaz imi trebuie autorizatie de la distrigaz?
Pentru a-mi pune atat plita cat si cuptorul pe gaz, imi trebuie autorizatie de la distrigaz pentru 2 focuri sau pun eu un teu si se rezolva problema.Va multumesc pentru raspunsuri.
Intrebare trimisa de un cititor din - Turda , Cluj
vezi si firme constructii Cluj
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua,
sunt interest si eu sa cumpar cuptor si plita pe gaz (nu pot sa pun electric, am inteles ca trebuie circuit electric separate pentru cuptor) intr-un apartament normal de bloc.
Poti te rog sa imi recomanzi un astel de cuptor pe gaz (eu nu am gasit in magazine)
Multumesc,
Ovidiu
Posteaza!
Taguri: instalatii gaze ,
Taguri: cuptor gaz, autorizatii,
In cazul nostrum, atunci cand am montat plita si cuptorul a coincis cu mutarea intr-o noua casa si am apelat la cei care au montat central termica. De fapt unul dintre baietii care au venit sa ne monteze central, I-a propus daca poate veni sa ne monteze si sa ne puna in functiune plita si cuptorul. Am cumparat un T special pentru gaz si tipul acela ne-a montat plita si cuptorul si ne-a pus o stampila cum ca a fost montat conform cu stasurile si normele in vigoare ( asta nu era obligatory, dar suntem noi mai speriosi). Soacra-mea si-a cumparat acelasi tip de plita si cuptor numai ca la ea este pe butelie, si l-a montat socrul meu fiind mai priceput de felul lui. Poate ar fi bine sa chemati pe cineva sa vi le monteze ca sa scapati de grija. De autorizatie nu se pune problema...
Cu mare placer va raspund daca pot si la alte intrebari.
O zi placuta,
Cristiana