Pentru o casa de 170 mp utili ce putere sa aiba centrala termica pe gaz?
Pentru o casa de 170 mp utili ce putere imi trebuie la centrala termica pe gaz? Eu as vrea un Vitodens 26 combi. Credeti ca se potriveste? Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Sangeorgiu de Mures , Mures
vezi si firme constructii Mures
Raspunsuri si comentarii
Da desigur puterea centralei este ok pentru suprafata casei. Eu am Viessmann Vitodens 100 si sunt foarte multumit, iar mama Vitodens 050 la apartament
Locuiesc intr-o garsoniera si vreau sa-mi pun centrala termica cu autonomie la apa calda, caldura si reducerea costurilor. Nu ma pricep in domeniu de aceea am nevoie de parerea unui cunoscator. Multumesc anticipat
centrala termica reduce considerabil cheltuielile la intretinere si aduce un plus la confort. Pentru o garsoniera este suficienta o centrala de putere mica, v-as recomanda centrala in condensatie Viessmann, Vitodens 050 care va asigura tot confortul pentru apa calda si caldura. Este foarte fiabila si economica.
Sunt posesor de visman vitodens 050 la apartament si am tot confortul. Recomand.
Posteaza!
Taguri: centrale termice, aerisire calorifere,
Cu siguranta Vitodensul de 26 kw face fata. Ce model luati? Viesmann Vitodens 100? la acesta exista si varianta doar pentru incalzire cu boiler extern pentru confort sporit la apa calda. Sa luati in calcul cate puncte de apa veti folosi concomitent si daca varianta combi este potrivita