renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Perdele camera de bebelusi

Buna ziua O sa avem un bebelus fetita in cateva luni si ne tot gandim ce perdele sa ii punem la camera ei. Ne-am mutat la casa de 1 an de zile si inca nu am amanajat camera bebelusului. Camera unde va sta fetita este de 9 metri patrati si acum are in ea pe jos o mocheta crem iar peretii sunt albi. Ce sa alegem pentru pedelele de la camera bebelusului?

Intrebare trimisa de un cititor din - Buzau , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca este o camera orientata spre est, luminoasa, puteti opta pentru perdele cu modele adecvate varstei, imprimeuri cu: personaje din desene animate, floricele sau insecte, baloane sau baloane de sapun amplasate pe intreaga suprafata, din loc in loc sau bordurate in partea inferioara. In cazul in care camera nu este foarte luminoasa, va sugerez perdele albe, simple din material cat mai transparent astfel incat lumina diurna sa patrunda usor. Pentru a adauga culoare in interior puteti amplasa perne decorative (mai moi, putin umplute) colorate in culori vii, pe care fetita le poate utiliza cand se joaca pe covor. Astfel veti obtine si un efect cromatic placut, dar si ele vor avea utilizare practica.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: perdele , camera bebelusului ,

Taguri:    camera copilului,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro