renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Perete de living zugravit in albastru, crem sau turcoaz

Am nevoie de ajutorul dvs....am un living de 20 mp si nu am nicio idee cum sa-mi fac mobila si vreau sa vopsesc un perete cel de unde as tine tv-ul,vreau culori deschise precum crem, bleu, turcoaz ceva deschis dar nu am idee cum ar trebui sa fie culoarea la mobila si de pe peretele cu tv-ul,va rog sa-mi spuneti

Intrebare trimisa de un cititor din - Targu Mures , Mures
vezi si firme constructii Mures

Raspunsuri si comentarii
Vali a scris:

Zugraveala peretilor este importanta pentru amenajarea unui interior placut si familiar. Pentru un design modern, cred ca ar fi bine sa zugravesti camera in doua culori apropiate: crem si galben, galben si oranj cald sau alb si galben pai. In cazul in care te decizi asupra unor astfel de nuante, mobila ar putea fi wenge sau combinatie de wenge cu crem. Canapeaua ar putea fi un maro capuccino sau cafea cu lapte. In privinta covorului, as sugera un model de covor modern, cu fire lungi, in nuante de alb, maro inchis si bej sau capuccino, daca in aceasta nuanta este canapeaua. Peretele cu televizorul cred ca ar fi potrivit sa aiba una dintre culorile cele mai deschise dintre cele pentru care te-ai hotarat. Daca preferi nuanta turcuoaz, aceasta se potriveste cu alb in contrast. In acest caz, mobilierul, canapeaua si covorul pot fi in aceleasi nuante, dar cred ca astfel ar fi mai chic sa zugravesti in turcoaz peretele pe care amplasezi televizorul.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    culori living,    idei mobila,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro