renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pereti in combinatie de visiniu si gri pentru living

Buna ziua, Am un living in care este un coltar visiniu - cu perne gri , mobilier wenge inchis, parchetul este cloarea nuc. Va rog sa imi spune-ti daca este ok sa folosesc ca si culori pentru pereti interiori culoarea visiniu + gri , sau ce alte culori sa folosesc?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Mihai U. a scris:

Culorile existente in interior sunt bine alese, dar destul de inchise. Pentru a deschide putin spatiul cred ca ar fi bine sa vopsiti peretii in culori calde, deschise. In acest scop va sugerez sa vopsiti toti peretii in crem sau in vernil. O alta varianta ar fi sa vopsiti peretele din spatele canapelei cu lila(un mov foarte deschis) astfel incat sa evidentiati elementul de mobilier, iar ceilalti trei pereti cu crem sau galben pai. Pentru echilibrul coloristic, amplasati un alt obiect decorativ(vas decorativ, lampadar, statueta, etc.) in aceeasi nuanta de gri ca si pernele sau un gri mai deschis. O alternativa ar fi sa alegeti un covor in care sa se combine ingenios gri(deschis), crem, visiniu si putin negru, doar de accent.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    culori pereti,    mobila living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro