renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Peste polistiren am turnat sapa care a crapat, este normal?

Buna ziua...am pus polistiren extrudat iar peste el am turnat sapa,urmand sa pun parchet, sapa care a crapat toata pe forma placilor de polistiren.....este normal? Cel care a facut lucrarea spune ca e "normal" Multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Da, era normal sa crape! De obicei se procedeaza asa: pentru nivelarea suprafetei unde urmeaza a fi montat parchet sau gresie, se toarna sapa autonivelanta de cc.1,5-2 cm in functie de denivelare. Peste aceasta, dupa uscarea completa, care se face din interior spre exterior, se aseaza polistiren extrudat, placa sau val, dupa preferinta; peste care se monteaza parchetul laminat. Daca peste sapa autonivelanta se va monta gresie, atunci nu se pune polistiren. Pentru remedierea situatiei, va trebui sa decopertati totul pana la sapa, sa turnati autonivelanta si apoi polistirenul, peste care se aplica parchetul incepand cu peretele cel mai indepartat de usa de intrare in incapere. Ar fi recomandat ca inainte de montaj, parchetul sa ramana (fara invelisul de plastic) in camera respectiva cca. 48 de ore pentru a se acomoda cu umiditatea si temperatura din interior. Astfel evitati ulterioare deformari in timp.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    sapa autonivelanta,    parchet laminat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro