renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pete de umezeala in partea de jos a peretilor interiori

Buna seara ! Am o casa la tara facuta din boltari ,in prima faza am placat pe interior pereti dinspre exterior cu polistiren de 2 cm. In urmatorul an am placat si exteriorul cu polistiren de 5 cm ,de ceva timp in interior la partea de jos a peretilor au aparut pete de la umezeala. Cum pot rezolva problema asta ?

Intrebare trimisa de un cititor din - Alexandria , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Faptul ca peretii nu respira, din cauza polistirenului montat in interior au aparut petele de umezeala. In cazul dvs. va trebui sa refaceti izolatia peretilor din interior. In interior NU se foloseste polistiren! Trebuie sa decopertati peretii pe care ati montat polistirenul in interior. Pulverizati cu solutie antimucegai pentru a elimina eventualii spori ce s-au format dupa care reafaceti izolatia interioara fara a utiliza polistiren. Aceasta se realizeaza fixand pe pereti sipci din lemn dese, din 30 in 30 cm pentru ventilatie, peste care fixati folie anticondens, vata minerala (tip rola sau placi), plasa de constructie, tencuiala, finisaje.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: igrasie , izolare cu polistiren ,

Taguri:    boltari,    igrasie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro